2 مشکل ساده و عجیب ! آپدیت شدن فیدها با تاخیر زیاد ...
سلام . من سایتم 2 تا مشکل داره ،، قبلا مطرح کردم ولی درست نشد .
خروجی سایت من با تاخیر زیاد بروز میشه . مثلا تاخیر 24 ساعته !
این هم نمونش: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل دوم:
سایت من حدود 6 ماه است که ایجاد شده و پیج رنکم هم بین 2 . 3 تغییر میکنه دائما . سایت امار بازدید خوبی داره ولی هنوز هم توی گوگل صفحات همسان برای سایتم پیدا نمیشه یعنی: related:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] با وجودی که نقشه سایت site map رو هم خیلی وقته ساختم ولی اون هم در گوگا نمایش داده نمیشه ! همه چیز هم ولیدیت است .(css , ...
پاسخ : 2 مشکل ساده و عجیب ! آپدیت شدن فیدها با تاخیر زیاد .
1- شاید به خاطر cache باشه. بررسی کنید ببینید در کامپوننت و ماژول مربوطه cache فعال هست یا نه و اگر هست زمانش چقدر تنظیم شده؟
سایر سوالات هم مطالق قوانین در پست های جداگانه مطرح کنید.
[quote author=سعید link=topic=21026.msg111703#msg111703 date=1249713776]
1- شاید به خاطر cache باشه. بررسی کنید ببینید در کامپوننت و ماژول مربوطه cache فعال هست یا نه و اگر هست زمانش چقدر تنظیم شده؟
سایر سوالات هم مطالق قوانین در پست های جداگانه مطرح کنید.
[/quote]
سلام . راستش من متوجه نشدم از کدام قسمت باید cash رو تغییر بدم یا فعال کنم . فقط در قسمت ماژول ها یک خروجی سایت است که 4 تا خروجی تیک دار است و نمایش داده میشه و پارامتری برای تغییر زمان و ... نداره.
کامپوننت ها - خروجی سایت - "ذخیره سازی" و "زمان ذخیره سازی"
ماژول ها - ماژول های بخش کاربری - خروجی سایت - "ذخیره سازی"
[quote author=سعید link=topic=21026.msg111747#msg111747 date=1249794777]
کامپوننت ها - خروجی سایت - "ذخیره سازی" و "زمان ذخیره سازی"
ماژول ها - ماژول های بخش کاربری - خروجی سایت - "ذخیره سازی"
[/quote]
ممنون از راهنمایی هاتون . پارامتر ها رو تغییر دادم ولی تاثیری نداشت . میشه تنظیمات بهترین حالت که در سریعترین زمان ممکن فید ها آپدیت باشند رو برای من بگید .
مثلا در کامپوننت ها زمان رو چند قرار بدم (پیشفرض روی 360 بود) بقیه پارامتر ها هم همینطور .
در ماژول هم آیا ذخیره سازی رو روی بله قرار بدم یا روی خیر ؟
ممنون ...
برای اینکه تاثیر تغییر این پارامترها رو ببینید باید کلیه فایل های داخل پوشه cache در مسیر نصب مامبو رو حذف کنید.
اگر تاثیری نداشت، بررسی کنید از تنظیمات کلی زمان ذخیره سازی چقدر تنظیم شده.
نقل قول:
میشه تنظیمات بهترین حالت که در سریعترین زمان ممکن فید ها آپدیت باشند رو برای من بگید .
ذخیره سازی برای این هست که یک بار کدها پردازش بشه و حاصل پردازش ذخیره میشه تا برای مدتی، بدون تفسیر مجدد کدها، مورد استفاده قرار بگیره.
وقتی شما ذخیره سازی رو فعال کنید، با هر بار درخواست اون صفحه از سایت، تمامی کدها از نو پردازش میشه.
اگر سایت شما بازدید بالایی داره، این کار ممکنه باعث بالارفتن پردازش سایت و بالابردن لود سرور بشه.
سلام . همه این کار ها رو انجام دادم و فایل های کش رو حذف کردم . باز هم تاثیری نداشت !
ببینید:
فید زیر به موقع و بلافاصله آپدیت میشه: (برای این از این فید استفاده نمیکنم که عناوین رو کوتاه میاره (فقط چند کاراکتر از عنوان خبر))
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] با تاخیر بیشتر ، مثلا 4.5 ساعته آپدیت میشه .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] با تاخیر خیلی زیاد ! مثلا یک یا 2 روز آپدیت میشه !!!
هر کار بگید انجام دادم ولی باز هم همینطوره ! گفتم شاید از پرمیشن ها باشه که نبود!
خلاصه اگر کسی کمکی میدونه دریغ نکنه ...
ممنون ...
شما از این آدرس ها به عنوان آدرس فیذ استفاده می کردید؟!
[quote author=سعید link=topic=21026.msg111844#msg111844 date=1249924426]
شما از این آدرس ها به عنوان آدرس فیذ استفاده می کردید؟!
[/quote]
از این آدرس ها که مستقیما نه !!! یکی از این ها رو در rss ریدر قرار میدم و از خروجی اون استفاده میکنم.
این صفحه رو ببینید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما راه بهتر یا جدید تری سراغ دارید؟؟؟ مشکل من دیر آپدیت شدن این هاست . (غیر از اولی)
فرقی نمی کنه، شما وقتی این آدرس رو به Rss Reader معرفی می کنید، این آدرس فید شما میشه!
شما از فایل های cache برای Rss استفاده می کنید! :D
این فایل ها تا زمانی که یک کاربر آدرس اصلی فید رو تقاضا نکنه آپدیت نمی شن!
شما باید از آدرس های خود فید استفاده کنید نه از فایل cache !
برای بدست آوردن آدرس های خروجی RSS، در مدیریت ماژول ها، ماژول خروجی سایت رو فعال کنید و لینک فید ا رو از اونجا کپی کنید!
یا علی