مشکل ورود بعد از ارتقا به 1.1.10
بعد از ارتقا به 1.1.10 تعداد زیادی از کابرا مشکل ورود به انجمن داشتند با پیغام
نقل قول:
" خطا! شما قادر به ورود به انجمن نمی باشید، ممکن است تنظيمات کوکي در سيستم شما غیرفعال باشد. "
روبه رو میشدن من و خیلی از اعضا این مشکل نداشتیم بالاخره معلوم شد هر کی از ie استفاده میکنه این مشکلو و خودم هم با ie نمیتونم وارد بشم ضمن اینکه بعد از ارتقا تو بعضی تغییرات مدیریتی هشدار قدیمی بودن و ارتقا بانک اطلاعاتی هم میده!
چه طور میشه این مشکل رو حل کرد
پاسخ : مشکل ورود بعد از ارتقا به 1.1.10
سلاک
بهتره برای ارتقا از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده نمایید.
از همین نسخه به صورت دستی و با حذف فایل upgrade.php استفاده کردم
شما باید حتما upgrade.php را اجرا کنید تا پایگاه داده به روز شود
موقع اجرای upgrade.php چند تا گزینه هست همه رو فعال کنم ؟
نقل قول:
Updating Your SMF Install!
Thank you for choosing to upgrade to SMF 1.1.10. All files appear to be in place, please click continue below.
1-Backup tables in your database with the prefix "backup_MYDB_".
2-Put the forum into maintenance mode during upgrade.
3-Output extra debugging information.
4-Allow Simple Machines to Collect Basic Stats Monthly.
If enabled, this will allow Simple Machines to visit your site once a month to collect basic statistics. This will help us make decisions as to which configurations to optimise the software for. For more information please visit our info page.
این چارتا گزینه
این خطا رو داد
نقل قول:
Updating and creating indexes...
Unsuccessful!
This query:
ALTER TABLE NAME_smileys
ORDER BY LENGTH(code) DESC;
Caused the error:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'LENGTH(code) DESC' at line 2
و در آدرس انجمن این پیغام :
نقل قول:
Upgrading the forum... Don't worry, we will be back shortly with an updated forum. It will only be a minute ;).
و با سرچ و طبق این آموزش زیر من 2 رو به 0 تغییر دادم این تغییر چیه ! و مشکلی ایجاد نمیکنه؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باتشکر
این پیغام میگه سایت غیرفعاله و شما با این کار فعالش کردید
مشکلی نیست