چگونه دانلود سنتر ریموسیتوری را با مامبو
سلام
یه سوال:
من مامبو رو نصب کردم و میخوام به عنوان صفحه اول سایتم باشه و حالا ریموسیتوری رو برای ایجاد یک مرکز دانلود در سایت نصب کردم ولی یک مشکل پیش اومده و اون اینکه حالا وقتی آدرس سیات رو می نویسم تو صفحه اول ریموسیتوری باز می شه:
آدرس سایت:
w ww.hesabdari.org/file
میخوام ریموسیتوری تو یک پوشه جداگانه باشه تا بهش لینک بدم. میشه اینکارو کرد؟ چه جوری؟
پاسخ : چگونه دانلود سنتر ریموسیتوری را با مامبو هماهنگ
سلام
با جستجو سریعتر به پاسخ میرسیدید !!!! لطفاً قبل از هر کاری جستجو بفرمایید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
پاسخ : چگونه دانلود سنتر ریموسیتوری را با م
خب حالا چطور باید از ریموسیتوری طوری استفاده کنم که در واقع ریموسیتوری خودش به عنوان یک صفحه جدا گانه باشه یعنی داری هیدینگ و منو های خاص خودش باشه و در صفحه ای غیر از صفحه سایت باز شه مثل این:
w ww.acclearn.com/download
پاسخ : چگونه دانلود سنتر ریموسیتوری را با مامبو هماهنگ
سلام
برای این کار باید یک قالب جداگانه طراحی کنید و این قالب رو اختصاص بدید فقط به لینک دانلود خودتون بنابراین تا زمانی که در دانلود سنتر باشید در اون قالب خواهید بود
توضیح اینکه اگر بخواهید کاملا جداگانه باشه باید از سیستم های آماده دانلود سنتر استفاده کنید
ساعات خوشی را داشته باشید
پاسخ : چگونه دانلود سنتر ریموسیتوری را با مامبو ه
[quote author=مجید link=topic=21127.msg112151#msg112151 date=1250351068]
سلام
برای این کار باید یک قالب جداگانه طراحی کنید و این قالب رو اختصاص بدید فقط به لینک دانلود خودتون بنابراین تا زمانی که در دانلود سنتر باشید در اون قالب خواهید بود
توضیح اینکه اگر بخواهید کاملا جداگانه باشه باید از سیستم های آماده دانلود سنتر استفاده کنید
ساعات خوشی را داشته باشید
[/quote]
سلام
یعنی طوری که من فهمیدم باید:
1- یک قالب ساده با html طراحی کنم که می تونه دارای منوهای دلخواه و هیدینگ های خاص خودم باشه.
2- اونوقت کدهایی صفحه اول ریموسیتوری رو یا در واقع کدهایی که مربوط به صفحه اول ریموسیتوری هست رو کپی کنم تو این قالب.
3- بعد برای مرکز دانلودم به این قالب لینک بدم
حالا اگه اینایی که گفتم درست باشه چند تا سوال هم دارم:
این کدهای ریموسیتوری کجا ذخیره میشن و اصلا پیوسته به هم هستند یا در صفحات مختلف یا قسمتهای مختلف یک صفحه و اگه بشه او نا رو جدا کرد برای کار کردن بخش مدیریت مشکلی پیش نمیاد و اما این سیستم های آماده دانلود سنتر کجا هستند اگه آدرس دانلودش رو بدین خوب میشه و این سایتی که دادم ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید])از کدومها استفاده کرده؟ از کامپوننت یا سیستم های آماده دانلود سنتر.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
1-خیر یک قالب برای مامبو و مختص این کامپوننت ایجاد کنید و در مدیریت قالبهای کاربری این قالب را به صفحات و این کامپوننت اختصاص بدید.
2- شما نیازی به تغییر کد ندارید! فقط کافیه در قالب موقعیتهای جدیدی ایجاد کنید تا ماژولهایی از قبیل منوها و ... از قالب اصلی سایت مجزا باشند، یا اینکه در مدیریت ماژولها اینکار را انجام بدید که روش اول ساده تر هست.
3-اگر مورد یک و دو رو که توضیح دادم بخونید جواب این مورد رو میگیرید!
این سایت از همین کامپوننت استفاده کرده. و تنها از این کامپوننت برای سایت خود استفاده کرده.
ضمناً این سایت از یک قالب پیشفرض استفاده کرده و تنها بخش دانلود ایجاد کرده.
سیستمهای مدیریت محتوای زیادی هستند که مختص اینکار هستند، با کمی جستجو در گوگل میتونید انواع آنها را پیدا کنید!
یا حق
خب اینا رو متوجه شدم ممنون اما یه سوال دیگه برام پیش اومده:
باید یه قالب دیگه رو روی مامبو نصب کنم و تمام قسمتها و ماژولها و کامپوننت ها و ... رو غیر فعال کرده و فقط بخش مرکز دانلود رو فعال نگه دارم اما مشکل من اینه که من نمی خوام ماهیت سایتم تغییر کنه به مرکز دانلود بلکه میخوام یه مرکز دانلود براش ایجاد بشه با قالب جدبدی که تعریف خواهم کرد. اما سوالم اینه که باید دوباره مامبو رو در یک پوشه هم نصب کنم؟
نه نیازی نیست مامبو رو دوباره نصب کنید، هرچند که این کار را هم میتونید بکنید، این موضوع بستگی به انتخاب شما داره. اما به نظر من از همون مامبوی فعلی خودتون استفاده کنید و فقط کامپوننت رو نصب کنید و مامبو رو بدرستی به این منظور مدیریت کنید تا دلخواهتون رو به دست آورید.
باز هم انتخاب با خودتون هست. فکر کنید و به نتیجه برسید و عمل کنید.
یا حق
خب همینطور که گفتین قالب جدیدی رو نصب کردم و اختصاصش دادم به ریموسیتوری اما هرچی تو مدیریت گشتم نتونستم منوها و کامپوننت ها رو از قالبی که اختصاص به ریموسیتوری داده بودم حذف کنم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید>
ضمنا جستجو کردم یا نبود یا نیافتم!
ممنون
مدیریت ماژولها برید، هر ماژول رو وارد بشید به ویرایشش، بعد صفحاتی که اون ماژول میتونن نمایش داده بشن و یا نشن رو انتخاب کنید!
یک راه دیگش هم اینه که موقعیتهای موجود در قالب جدید رو تغییر بدید، مثلاً left رو به newleft تبدیل کنید و در موقعیتهای ماژول مامبو اون موقعیت رو تعریف کنید و ... . این راه بهتر است، اما ممکن است به سادگی نتونید اینکار رو انجام بدید.
یا حق