استفاده از صفحه فلش در صفه اول سايت
سلام
ببخشيد اگه يكم نام تاپيك گنگه
من مي خوام يه همچين صفحه اي را در اول سايتم داشته باشم
بايد چي كار كنم ؟
نمونه اين چيزي كه مي خوام سايت زير هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پاسخ : استفاده از صفحه فلش در صفه اول سايت
سلام
امیدوارم با یوزر جدید به قوانین انجمن احترام بذارید :
بعضی از موارد رو مجددا تاکید میکنم
نقل قول:
3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ،چند سوال ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، چطوري ميتونم ،چند سوال ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد .
راهنمايي در اين زمينه : براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.
5) لطفاً در هنگام مطرح کردن سوالات خود ، انجمن مناسب را انتخاب نمایید و از مطرح کردن سوالات خود در انجمنهای نامتناسب با سوالتان خودداری نمایید.
6) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .پ
11 ) در صورت مشاهده هر گونه بي احترامي به كاربران ديگر و مديران و مسئولان سايت با كاربر مربوطه برخورد خواهد شد و در صورت لزوم دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد.
21 ) سعی کنید پیش از پرسیدن سوال، مقداری در انجمن جستجو کنید. ممکن است پاسخ سوال شما قبلا در انجمن موجود باشد. به احتمال قوی، با این روش سریعتر به پاسخ خود خواهید رسید. در صورت امکان سوال خود را در ادامه عناوین موجود بپرسید.
این مواردی است که با یوزر قبلی شما رعایت نمیکردید !
و البته مهمتر از همه باید به شما عرض کنم اینجا کسی وظیفه ای در قبال شما نداره !
این مورد رو در جواب پیام خصوصی شما که گفته بودید من سوال میپرسم شما وظیفه دارید جواب بدید عرض میکنم !!!
الان تاپیکی که شما زدید مربوط به مامبو نمیشه ! اما شما این تاپیک رو در بخش "سوالهای عمومی - General Questions" که مربوط به مامبو است نوشتید ! لطفا در این رابطه دقت کنید که مجددا دچار مشکل نشید ! چرا که اگر یوزر جدید شما بسته بشه به شما اجازه باز کردن یوزر دیگری داده نمیشه
این تاپیک به بخش متفرقه منتقل شد
و اما جواب شما :
فلش خود را طراحی کنید و اون رو در یک فایل تحت نام index.html قرار بدید و روی سایت آپلود کنید . معمولا index.html مقدم تر از index.php است و برای یوزر ابتدا صفحه فلش شما باز میشه
یا علی