می شه اساسی هاست شخصی را فرمت کرد و از نو ساخت؟توسط یوزر
سلام
می خواستم هاستم را بطور کامل فرمت کنم و از نو بسازم چگونه انجام دهم؟آیا نرم افزاری وجود دارد؟ که کامل اینکار را انجام دهد؟
اینکارها را کرده ام و نشده است:
1-دیتا بیس را پاک
2-با دیسک یوزیج در سی پنل تا انجا که امکان بوده پاک کرده ام و تمام پرنت فایلها چون پابلیک و اف تی پی و الباقی صفر شده اند.
3-با هاست فروش هم هماهنگ کرده و او گفته همان پابلیک است که انهم پاک کرده ام.
4-ولی سی پنل کش با مخلفاتش هر چه می کنم پاک نمی شود و حدود هشت مگ حجم دارد (چه از منیجر چه از دیسک یوزیج)
***چند بار باز یابی از دیتا بیس قدیمم کرده ام در کامپیوتر تمیز فرمت شده اما مشکل ویروس آی فریمم برقراره پس باید از این باقی مانده ها باشد که پاک نمی شون-***
حتما راهی برای پاک کردن کامل(فرمت هاست و نوسازی آن هست) و آن راه کدامست و آیا نرم افزاری دارد؟
ممنون
پاسخ : می شه اساسی هاست شخصی را فرمت کرد و از نو ساخت؟توس
ببینید واژه فرمت هنگامی استفاده میشه که شما با یک درایو دارای سیستم فایلی سر و کار دارید. فرمت کردن یعنی ساختار دادن به این درایو و چون با این ساختاردادن، اطلاعات شما از بین میره، گاهی قت ها برای حذف اطلاعات هم از "فرمت" استفاده میشه!
در مورد کنترل پنل، مدیر سرور می تونه اکونت رو حذف کنه و از نو بسازه.
در مورد اینکه فایل های شما حذف نشدند، احتمالا owner فایل ها، سیستم مدیریت محتوا بوده که شما دسترسی حذف اونها رو ندارید. اما مدیر سرور می تونه این فایل ها رو حذف کنه.
برای پاکسازی سایت از کدهای مخرب هم مقاله ای مفصل در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موجود هست.
یا علی
خوب...................مدیر سرور موظف است که هر زمان خواستیم پاک و دوباره نصب کند؟؟؟
و اینکه ویروس در کش باقی می میند دیگر؟همانطور که بالا گفته ام؟
**و آیا کلک مرغابی یا نرم افزاری برای دور زدن هست یا نیست که مجبور به پول دادن مجدد به سرور نباشیم؟برای از نو ساختن؟؟یا کامل پاک کردن با همه چیز؟
*آن مقالات را هم خوانده ام ولی در ان ذکر شده که فایلهای باقی مانده را به مدیر هاست بگویید که پاک کند و مشکل است.*
من از وظایف مدیر سرور شما اطلاع ندارم و اینکه توافق شما به چه صورت بوده. منته می تونید این درخواست رو داشته باشید.
راه دیگه ای که هست اینه که مامبو رو مجدد نصب کنید و سپس با استفاده از یک کامپوننت مثل mambo Xplorer این فایل ها رو حذف کنید یا دسترسی اونها رو افزایش بدید.
سلام
شناسه و رمز عبور Cpanel را ارسال کنید، هاستتون رو چک میکنم و در صورت امکان مشکلتون رو حل میکنم. اما عموماً وظیفه هاستها نیست و میتوانند برای ساخت دوباره شناسه شما از شما هزینه ای رو دریافت کنند.
یا حق
هاست شما رو بررسی و کلیه فایلهای مخرب موجود رو حذف کردم. اما ظاهراً هاستینگ شما موردی داره. به نظرم دیگه با این هاستینگ تمدید نکنید که ... . ضمناً 7 مگابایت در فضای شما اشغال شده که باید این مورد رو از فروشنده هاست خودتون جویا بشید! در کل الان سایت شما کاملاً صفر کیلومتر شده و هیچ فایلی موجود نیست. با reseler ای که ازش هاست رو تهیه کردید تماس بگیرید و ازشون درخواست کنید این مورد را برطرف کنند از هاستشون!!!!
یا حق