آيا كامپوننتي شبيه به لينكستان داريم كه:
آيا كامپوننتي شبيه به لينكستان داريم كه شرايط زير را داشته باشد؟
1-شبيه به كامپوننت لينكستان باشد ولي داراي مجموعه نباشد وبتوان لينكها را بصورت زير هم ارائه كرد.
2-لينكهاي ارائه شده را بتوان از طريق تنظيمات آن رتبه بندي كرد و به آنها اولويت داد بطوريكه مثلاً وقتي به يك لينك رتبه دوم دهيم برود و در رديف دوم بنشيند.
3-قابليت شمارش تعداد كليك و نيز ارسال گزارش را به صاحبان لينكها و نيز مدير سايت بدهد.
4-قابليت ارائه مجموعه اي از لينكهاي منتخب را در بالا يا پايين عناوين بخشها و يا مجموعه ها و يا حتي مطالب سايت داشته باشد با قابليت اولويت دهي به لينكها از طريق تنظيماتش
5-بتوان هر لينك را با شرايط ذكر شده در بالا؛ به يك مجموعه و يا بخش و يا حتي مطالب خاص اختصاص داد بعبارت بهتر لينكهاي متناسب با آن بخش يا مجموعه و يا مطلب را منتشر كرد.
مرسي
پاسخ : آيا كامپوننتي شبيه به لينكستان داريم كه:
سلام دوست عزیز
چنین کامپوننتی به فارسی موجوده ولی چون با نسخه های بعدی مامبو همخوانی نداره فعلاً توی قسمت دانلود قرار داده نشده , کمی صبر کنید تا رفع اشکال بشه و خدمتتون تقدیم بشه
قربان شما بهمنی
مرسي از جوابتون.من هم براي نسخه 4.6 ميخواهم.اميدوارم هر چه زودتر مشكلات برطرف بشه.موفق باشيد
ببین اینا به دردت میخوره:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
اينايي كه معرفي كرديد خيلي خوب بودند و خيلي هم به درد من ميخورن ولي من در حقيقت يك سيستم اسپانسرينك ميخواهم كه بتوانم اسپانسر هاي خود را مديريت كنم و به آنها بر اساس پشتيباني از سايت اولويت دهم.اميدوارم منظورم رو خوب بيان كرده باشم.
مرسي