طریقه نصب کامپوننت و ملحقات supacart
سلام
میشه بگین این کامپوننت و مازولش چطور باید نصب کنم یا مشکل منو بگین که کجاست
1-من میام اول وارد قسمت نصب کننده ها --> جامع-->پوشه نصب-->بعد مسیر پوشه modules رو بهش میدم که در اوون 11 فایل زیپ هست کدوما باید آنزیپ بشن و نصب کنم ؟
2-دوباره تا پوشه نصب--> بعد مسیر پوشه mambots رو بهش میدم و نصب میکنه (که اگر در یه جمله بگین مامبوت چیه خیلی خوب میشه) و در پوشه مامبوت هم 3 فایل زیپ هست که اینم کدوماش باید آنزیپ بشن و نصب کنم ؟
3-حالا یه فایل زیپ دیگه هم هست به نام com_supacart که اونم وقتی آنزیپ میکنی یه دنیا ازش فایل در میاد که اوون فایل ها رو باید چکارش کنم ؟
اگر کمی کاستی هم هست خودتون اظافه کنید که انشاالله مشکل هرکی تازه وارده تو این تاپیک رفع بشه و مرجع خوبی باشه
با تشکر
پاسخ : طریقه نصب کامپوننت و ملحقات supacart
سلام
شما قبل از هر چیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو بخونید!
حالا وقتشه که بدونید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چیه.
بعد از کامپوننت باید بدونید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چیه و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در کجاست!
حالا بخونید که [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چیه !
حالا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و راهنمای استفاده از اون رو مطالعه کنید
برای نصب این کامپوننت خاص، ابتدا شما باید فایلی که دانلود کردید رو یکبار از زیپ خارج کنید. ابتدا com رو نصب کنید و سپس bot و mod ها رو نصب کنید.
یا حق
اومدم بگم دمت گرم خیلی حال کردم
بالاخره نصب کردم :D
حالا اینو نمیشه فارسیش کرد؟؟؟؟؟؟
چرا میشه! یکی از کاربران هم فارسی کرده و متأسفانه تمایلی به انتشارش ندارد! (که مشخصه از فرهنگ اوپن سورس اطلاعی نداره)
اما یک تاپیک برای فارسی سازی این کامپوننت زده شده است که متأسفانه نیمه کاره رها شده و هیچ خبری از افراد اون پروژه نیست.
شما هم میتونید اینکار را بکنید و این کامپوننت رو فارسی کنید تا در مامبو دیگ منتشر شود. (فرهنگ اوپن سورس رو در خودتون جا بندازید)
پانوشت : برخی افراد فکر میکنن اگر کاری که انجام دادن رو برای خودشون نگه دارن، اون تلاش برای خودشون باقی میمونه! اما اشتباه میکنن و این مورد باعث عدم پیشرفت خودشون میشه! وقتی کامپوننتهای خاص فارسی شوند، افراد دیگر تلاش به فارسی سازی کامپوننتهای دیگر میکند و نتیجتاً با دست به دست دادن، میشه باعث گسترش ملحقات شد. اما این معادله ساده برای بسیاری از کاربان ایرانی جا نیوفتاده.
ضمناً وقتی افراد قدرتمند ببینند کاربان به فکر خودشون هستند، سعی بر گسترش ملحقات میکنن و برخی از موارد مورد نیاز رو به رایگان برای کاربران میگذارند!
یا حق
یعنی برای مامبو هیچ فروشگاه فارسی وجود نداره ؟
این فروشگاه که فارسی نبودو به در دمون نخورد
اگر میشه در مورد این سایت بگین که برای فروشگاش از چی استفاده کرده ؟
شرمنده اسم سایتو یادم رفت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ضمنا شما راهی ندارین با مامبو بشه یه فروشگاه راه انداخت؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز! لطفاً به قوانین احترام بگذارید!
هیچ کدام ار سه ارسال قبلی شما (که خودش یه جور نقض قانون هست) ربطی به موضوع تاپیک نداره!
برای مامبو فروشگاهی موجود هست که تیم فارسی کرده و اونرو با شتاب هم سازگار کرده و میتونید خریداری کنید.
این سایتی که فرمودید از مامبو استفاده شده و هیچ کامپوننتی در اون بکار نرفته!
این تاپیک هم قفل شد، اگر لازم بود سوالات خودتون رو در تاپیکهای جدید مطرح کنید!
یا حق