پاسخ : تخمين قيمت سايت و فروش !
سلام
بر اساس پیج رنک شما
دامین شما
مدت زمانی که از ثبت دامین گذشته
صفحات ایندکس شده شما
موضوع سایت شما
تعداد backlink های شما
و ...
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=21580.msg113994#msg113994 date=1252479466]
سلام
بر اساس پیج رنک شما
دامین شما
مدت زمانی که از ثبت دامین گذشته
صفحات ایندکس شده شما
موضوع سایت شما
تعداد backlink های شما
و ...
یا علی
[/quote]
1- مشتری از سایت خوشش بیاد
2- صاحب سایت دنبال مشتری بگردد .
در هر دو روش چه ملاک ثابتی برای فروش سایت وجود دارد ؟ همه این چیزهایی که شما گفتید کاملا سلیقه ای و متغیر است .
در حالت دوم چطور باید دنبال مشتری خوب گشت ؟
با سلام
اين سايت خارجي براي شما اينكار را با معيارهاي معتبر انجام ميديد.
کد:
http://www.yourwebsitevalue.com/
فقط كافيست نام سايت خود را در كادر بالايي وارد كرده و دكمه را [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] كنيد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
يا حق O0
سلام
من فکر میکنم که در ایران همچین قیمتهایی برای سایت محال است . یعنی واقعا مشتری ای برای شما میآید که سایت شما را 21000 دلار و سایت من را 2600 دلار بخرد ؟!!!!
قطعا همچین چیزی وجود ندارد و اگر در ایران این قیمت خریداری شود کل سایت را تر و تمیز تحویل طرف میدهم .
سلام
سرمایه گذاری در بحث وب توی ایران توجیه زیادی نداره برای همین قیمت از دید اشخاص مختلف فرق میکنه.
[quote author=p30p30 link=topic=21580.msg114038#msg114038 date=1252522291]
سلام
من فکر میکنم که در ایران همچین قیمتهایی برای سایت محال است . یعنی واقعا مشتری ای برای شما میآید که سایت شما را 21000 دلار و سایت من را 2600 دلار بخرد ؟!!!!
قطعا همچین چیزی وجود ندارد و اگر در ایران این قیمت خریداری شود کل سایت را تر و تمیز تحویل طرف میدهم .
[/quote]
من سايتم رو حتي به بيشتر از اين قيمت نميدم (چون به زحمتي كه براش ميكشم اعتقاد دارم)
اينو ديدي ذوقت كور ميشه!!
dnscoop.com/
اين معياراش متفاوته.
يا حق
خوب پس با اين حساب سايتها در ايران بازار خوبي هم نداره . درسته ؟ و با اين وضعيت نميشه يك محصول آماده كرد ( سايت ) و تحويل چند مشتري داد .
آيا مركزي براي خريد و فروش سايت وجود دارد؟ آيا افرادي هستند كه مانند بازاري ها واسطه بشوند و سايت را بفروشند ؟!!! >:D
در ایران یا خارج از ایران ؟
[quote author=فیروزمندان link=topic=21580.msg114109#msg114109 date=1252577693]
در ایران یا خارج از ایران ؟
[/quote]
به هر حال ، مهم فروش سايت است . حتي ميتوان تمامي محتوي را طبق نظر خريدار عوض كرد . ( لاتين ) .
ولي خيلي نميشه به مشتري هاي خارجي اعتماد كرد . به نظر شما آنها بهتر پول ميدهند ؟