سلام
من می خوام یه فرم ورود از وی بولتین در صفحه اول سایت مامبوی خودم بزارم که وقتی کاربر از طریق اون لوگین کرد مصل وی بی که می نویسه شما وارد شدید پیغام را بهش بده. نمی دونم باید کوکی تعریف کنم براش؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من می خوام یه فرم ورود از وی بولتین در صفحه اول سایت مامبوی خودم بزارم که وقتی کاربر از طریق اون لوگین کرد مصل وی بی که می نویسه شما وارد شدید پیغام را بهش بده. نمی دونم باید کوکی تعریف کنم براش؟
سلام
باید یک فرم ساده در قالب ( یا از طریق ماژول ) قرار بدید .
action فرمی که ساختید رو برابر با login.php?do=login قرار بدید ( البته باید مسیر دقیق رو بدید )
به عنوان مثال :
یا علیکد:<form action="login.php?do=login" method="post" onsubmit="md5hash(vb_login_password, vb_login_md5password, vb_login_md5password_utf, 0)">
<table cellpadding="0" cellspacing="3" border="0">
<tr>
<td class="smallfont" style="white-space: nowrap;"><label for="navbar_username">User Name</label></td>
<td><input type="text" class="bginput" style="font-size: 11px" name="vb_login_username" id="navbar_username" size="10" tabindex="101" value="User Name" onfocus="if (this.value == 'User Name') this.value = '';" /></td>
</tr>
<tr>
<td class="smallfont"><label for="navbar_password">Password</label></td>
<td><input type="password" class="bginput" style="font-size: 11px" name="vb_login_password" id="navbar_password" size="10" tabindex="102" /></td>
<td><input type="submit" class="button" value="Log in" tabindex="104" /></td>
</tr>
</table>
</form>
مرسی
من می خوام وقتی کاربر لوگین کرد به حای کارد یوزرنیم و پسورد پیغام خوش آمد گویی به کاربر بده و کادرهای ورود برداشته شوند و دکمه خروج نشان داده بشه.مثل خود وی بی
سلام
نیاز هست با PHP آشنا باشید ...
یا علی
سلام
در ترفندهای مامبو - ویکی مقاله ای در اینباره موجود هست. مطالعه کنید شاید به کارتون بیاد.
یا حق
ترفندهای مامبو؟؟ میشه لینک بدید؟؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و بالعکس !
خب ببینید من می خوام فرم ورود وی بولتین را به مهمانها نشون بدم نه فرم و ماژولهای مامبو را
مامبو با کمک ماژول فرم رو نشون میده دیگه !!!! شما میشه دقیق توضیح بدید چیکار میخواهید بکنید؟! مگه نمیخواهید توی مامبو فرم لاگین مشابه وی بی داشته باشید؟!
یا حق
نه
ببینید من یه سایت مامبویی دارم و یه فروم وی بی
می خوام فرم ورود و خروج وی بی را در مامبو بزارم. در حالت عادی اینکار را راحت میشه انجام داد. ولی می خوام وقتی یک کاربر لوگین کرد حالا به وسیله کوکی یا سشن یا هر چیز دیگه ای کاربر شناسایی بشه و در رفرش مجدد صفحه به جای فرم ورود به کاربری که لوگین شده خوش آمد بگه و دکمه خروج هم ظاهر بشه.