من یک موقعیت جدید ساختم و یک ماژول که کد تبلیغات متنی رو گزاشتم توش اما اگر توجه کنید تبلیغات چسبیده به بالای موقعیت من هم که برنامه نویسیم صفره
اگر لطف کنید بگید چجوری میتونم کمی از بالا فاصله بدم pcworkers.net
نمایش نسخه قابل چاپ
من یک موقعیت جدید ساختم و یک ماژول که کد تبلیغات متنی رو گزاشتم توش اما اگر توجه کنید تبلیغات چسبیده به بالای موقعیت من هم که برنامه نویسیم صفره
اگر لطف کنید بگید چجوری میتونم کمی از بالا فاصله بدم pcworkers.net
شما میتونید یک کلاس css به موقعیتتون نسبت بدید و از اون طریق درستش کنید. مثلا:
که موقعیت ماژول right رو به کلاس rightpos در فایل css نسبت داده.کد:<div id="rightpos">
<?php mosLoadModules ( 'right' ); ?>
</div>
میشه کمی بیشتر توضیح بدید
سایت من رو دیدید ؟ من میخوام این کد در مرکز اون سفیدی قرار بگیره
اگر میشه لطف کنید بگید این کد سی اس اس رو چطور تنظیم و اضافه کنم
مثال منو دیدید؟ حالا تو فایل css قالبتون مثلا یک کلاس ایجاد میکنید به این شکل:
بین { } باید تغییرات رو اعمال کنید.کد:#rightpos {
}
برای اطلاعات بیشتر:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دقیقا مشکل من همون اعمال تغییراته
تا اینجاشو با تقلید از بقیه کدها و موقعیتها فهمیده بودم منتها برای ایجاد تغییرات به نتیجه نرسیدم
خب، ظاهرا مشکل شما کار با css هستش.
اینجا مرجع کاملی برای آموزش css هست:
سلام
یک راه ساده
فایل index.php قالب را باز کنید اون جدولی که می خواهید تبلیغات توش بزارید را انتخاب کنید بعد چینش آن را center کنید
حال ماژول مورد نظر را در محل مورد نظر منتشر کنید اما به جای پسوند کلاس ماژول یک چیز غیر واقعی بنویسید (مثلا بنویسید textbanner )
مشکلتون حل می شه
یا علی/خداحافظ
همون کار قبلی رو کردم یعنی موقعیتش رو در css تعریف کردم الان خیلی خوب شده