پاسخ : چند سوال از یه تازه کار
سلام
هنگام عضویت مواردی به عنوان قوانین انجمن رو باید مطالعه میکردید و تیک موافقت رو میزدید اما به نظر میاد متاسفانه مطالعه نکردید و تیک رو زدید
خواهش میکنم درهمین ابتدا قوانین رو بخونید که با مشکلی مواجه نشید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نقل قول:
3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ،چند سوال ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، چطوري ميتونم ،چند سوال ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد .
راهنمايي در اين زمينه : براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.
6) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .
مامبو تفاوت های زیادی با PHPNuke داره
با مطالعه لینک های زیر بیشتر با مامبو آشنا میشید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مامبو مدیریت محتوا است حال آنکه SMF یک بسته نرم افزاری متن باز حرفه ای برای ایجاد انجمن های گفتگو است
یا علی
یا علی
ممنون از راهنماییتون من می خواستم عنوان را ویرایش کنم اما نشد.به هر حال عذر منو پذیرا باشید
اما ابهام دیگه ای دارم.سایت زیر را مشاهده کنید:
totalwar.ir
و همچنین فرومش:
otalwar.ir/forum/
در پایین فروم کپی رایت SMF زده شده و در زیر سایت کپی رایت جوملا.
سوال اینجاست که منه تازه کار در این زمینه خودم میتونم به تنهایی چنین سایتی را همراه فروم بالا بیارم؟آیا غیر از هزینه هاست و دامین باید هزینه ای دیگری پرداخت کنم؟
باز هم معذرت می خوام که سوالمو در جای نادرست و با عنوان نادرست مطرح کردم.
متشکر
فهمیدم چطوریه.تو لوکال امتحان کردم هم SMF و هم مامبو.هر دو تا شون بالا اومدن.حتماً تو هاست هم همینطوره دیگه فقط باید یه لینک تو مامبو بذارم برای انجمن درسته؟