یک سوال مربوط به قالب و مشگل در ارسال ایمیل
با سلام
خوب من تازه کارم شاید سوالم ابتدائی باشه . اگه کسی بلده لطفا کمک کنه .
اول اینکه اگه بخوام یه قالب شبیه انجمن زیر داشته باشم باید چکار کنم . اصلا smf یه همچین امکانی رو داره؟
powerbuilding.ir
دوم اینکه وقتی یه نامه خصوصی برای کاربر میفرستم ، اون نامه به ایمیلش هم میره ( در صورتیکه در بخش فرستادن نامه ارسال به ایمیل تیک نخورده )
میخواستم بدونم چکار کنم که نامه فقط داخلی باشه .
مسئله دیگه اینه که وقتی ایمیلی فرستاده میشه ( با متن فارسی ) اسم ایمیل توی یا هو یه سری علائم چرت و پرته
در ضمن نوشته ها هم به صورت جا به جا در یا هو میاد و خوانا نیست .
اگه کمکم کنید ممنون میشم .
پاسخ : یک سوال مربوط به قالب و مشگل در ارسال ایمیل
سلام
- لطفا قوانین مامبولرن را مطالعه و رعایت کنید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
5) لطفاً در هنگام مطرح کردن سوالات خود ، انجمن مناسب را انتخاب نمایید و از مطرح کردن سوالات خود در انجمنهای نامتناسب با سوالتان خودداری نمایید.
6) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .
----------------------------------
1- دقیقا قالبی مثل قالب مورد نظر طراحی نشده اما اگر آشنایی کافی با ساختار اس ام اف داشته باشید میتونید قالبی شبیه قالب مورد نظر طراحی کنید
2- کاربر مورد نظر در پروفایل گزینه زیر را فعال کرده :
تنظیمات پیغام خصوصی >> هنگام دریافت پیغام خصوصی جدید از طریق ایمیل به من خبر بده
3-این مشکل هنوز حل نشده . در صورت حل مشکل حتما راه حل کامل را در سایت قرار خواهیم داد
امیدوارم قوانین را مطالعه کنید
یا علی