سلام
من 4.5.4 داشتم که طی چند مرحله ارتقا ، الان شده 4.6.5
به تازگی متوجه شدم کامپوننت خبرخوان روش نیست! از کجا میتونم دانلودش کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من 4.5.4 داشتم که طی چند مرحله ارتقا ، الان شده 4.6.5
به تازگی متوجه شدم کامپوننت خبرخوان روش نیست! از کجا میتونم دانلودش کنم؟
سلام
یا علیکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
ممنون
من اینو دانلود کردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما موقع نصب این خطا را داد:
کد:Fatal: Installer error with /home/ravyan/public_html/fa/media/install_4ad06dbb0903d/newsfeeds.xml: component com_newsfeeds SQL error DB function failed with error number 1050
Table 'mos_newsfeeds' already exists SQL=CREATE TABLE `mos_newsfeeds` ( `catid` int(11) NOT NULL default '0', `id` int(11) NOT NULL auto_increment, `name` text NOT NULL, `link` text NOT NULL, `filename` varchar(200) default NULL, `published` tinyint(1) NOT NULL default '0', `numarticles` int(11) unsigned NOT NULL default '1', `cache_time` int(11) unsigned NOT NULL default '3600', `checked_out` tinyint(3) unsigned NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `ordering` int(11) NOT NULL default '0', PRIMARY KEY (`id`), KEY `published` (`published`) );
SQL =
CREATE TABLE `mos_newsfeeds` (
`catid` int(11) NOT NULL default '0',
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`name` text NOT NULL,
`link` text NOT NULL,
`filename` varchar(200) default NULL,
`published` tinyint(1) NOT NULL default '0',
`numarticles` int(11) unsigned NOT NULL default '1',
`cache_time` int(11) unsigned NOT NULL default '3600',
`checked_out` tinyint(3) unsigned NOT NULL default '0',
`checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
`ordering` int(11) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`),
KEY `published` (`published`)
);
Information: This component manages RSS/RDF newsfeeds
سلام
کاملا واضح هست : Table 'mos_newsfeeds' already exists
این تیبل وجود داره به همین دلیل امکان ساختن مجدد اون نیست !
یا علی
سلام
تیبل مزبور را پاک و مجدد کامپوننت را نصب کردم. اما کتگوری های نیوزفید را که باز می کنم، کتگوری های محتوا را نشون میده. مشکل چیه؟
سلام
Category محتوا ؟ دقیقا میشه مشکل رو شرح بدید ؟
همچنین تست کنید در شاخه دیگه ای مامبو رو نصب کنید و دیتا های دیتابیس سایتی که مشکل داره رو در دیتابیس مامبو جدید ایمپورت کنید
ببینید مشکل حل میشه ؟
یا علی