دوستان من میخوام از یه سایت یا یا هاست روی هاست خودم فایلها رو منتقل و توی سایتم لینک مستقیم بدم لطفا کمک کنید. من از جوملا استفاده میکنم اگه کامپوننت جوملا یاا اسکریپت برای این کار سراغ دارید لطفا کمک کنید ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من میخوام از یه سایت یا یا هاست روی هاست خودم فایلها رو منتقل و توی سایتم لینک مستقیم بدم لطفا کمک کنید. من از جوملا استفاده میکنم اگه کامپوننت جوملا یاا اسکریپت برای این کار سراغ دارید لطفا کمک کنید ممنون
اموزش انتقال سایت در ویکی مامبو هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز من که چیزی پیدا نکردم اگه میشه لینک بزارید.
راستی من سایتم رو نمیخوام بین دو تا هاست جابجا کنم. فقط میخوام یه فایلی مثلا فیلم یا موزیک که روی سایت دیگه هست حالا لینک مستقیم یاروی سایت های هاستینگ رو به سایت خودم منتقل کنم و لینک مستقیم بدم
بازم به خاطر جوابتون ممنونم. دوستان لطفا کمک کنید
روی لینک فیلم یا اهنگ یا... کلیک کنید ادرس دانلود رو بردارید و در سایت خودتون لینک بدین
یعنی هیچ راهی برای این کاری که گفتم نیست؟ :'(
سلام
نام اسکریپت این کار رپیدلیچ (RapidLeech) هست.
میتونید از سایت رسمیش دریافت کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
خیلی ممنون از جوابتون با این میشه از سایت های بجز رپیدشیر و دیگر فایل هاستینگ ها فایل برداشت مثلا یه فایل که توی همین سایت اپ شده و لینکش توی یکی از پست ها گذاشته شده. این رو چطور کنار جوملا نسب کنم, روی ساب دوماین؟
بله از هاست های دیگر هم میتونید فایل رو منتقل کنید.
در یک سابدومین نصب کنید و حتما روی اون سابدومین پسورد بذارید که کسی جز خودتون استفاده نکنه چراکه فشار روی سرور میاد. درضمن اگر زیاد میخواید ازش استفاده کنید، بد نیست که از هاستینگتون سوال کنید که مشکلی پیش نیاد.
یا علی
خیلی از کمکتون ممنونم ::)
سلام
توجه کنید که استفاده از این اسکریپت ممکن هست باعث قطع سرویس هاستینگ بشه. پس مسئولیت استفاده از این اسکریپت با خودتان است و هرگونه مشکل بر عهده فرد استفاده کننده است.
پاییزتان پر مهر