از کجا باید فارسی ساز smf رو دانلود کنم
سلام من SMF را از سایت SMFLearn گرفتم و می خوام باهاش شروع کنم اما.........................
وقتی می رم فارسی ساز یا قالب های فارسی رو از سایت SMFLearn.com دانلود کنم روی هر لینکی که باشه می ره توی سایت سورس فرج و می گه 404 Not found
این یعنی چی
الان گیج شدم
پاسخ : از کجا باید فارسی ساز smf رو دانلود کنم
سلام.
شما نباید بیشتر از اندازه معمول از علائم و شکلک ها استفاده کنید... دوست خوب!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو دریافت و قبل از نصب، روی فایل های بسته نصب انگلیسی 1.1.10 SMF جایگزین کنید.
یا علی
سلام
دوست عزیز خوش آمدید! لطفاً قبل از ارسال سوال جدید در انجمن کمی جستجو کنید و در هنگام طرح سک سوال از علایم و آدمکها به تعداد متعارف استفاده کنید.
بمنظور دریافت آخرین نسخه SMF و همچنین دریافت فارسی ساز آن از سایت اصلی نیز میتوانید اقدام کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پاییزتان پر مهر
می بخشید ولی این مشکل برای دانلود تم ها هم هست و نمی شه هیج قالبی رو دانلود کرد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
سایت smflearn مشکلاتی داره که به زودی برطرف میشه. فعلاً از سایت مرجع تمامی فایلها را دانلود کنید و استفاده نمایید.
پاییزتان پر مهر