سلام
من ميخوام امار وبگذرم را در پايين انجمن قرار دهم
قالب اصلي انجمن كجا قرار داره كه من اون را در ان بزارم
ممنونم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من ميخوام امار وبگذرم را در پايين انجمن قرار دهم
قالب اصلي انجمن كجا قرار داره كه من اون را در ان بزارم
ممنونم
سلام
از چه قالبی استفاده میکنید ؟
کد وبگذر را در اینجا قرار بدید تا دقیقا براتون بنویسم کجا و به چه صورت کد رو قرار بدید
یا علی
من از قالب ديفالت خودش اصلي كه هنگام نصب بوده
اين هم كد وبگذر
ممنونمکد:<!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
<script type="text/javascript" language="javascript" src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ></script>
<noscript><a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] target="_blank">&#1570;&#1605;&#1575;&#1585;</a></noscript>
<!-- End WebGozar.com Counter code -->
سلام
فایل index.template.php قالب دیفالت رو باز کنید و کد زیر را پیدا کنید :
دقیقا بعد از کد بالا، کد زیر را قرار بدید :کد:<body>';
یا علیکد:echo "
<!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
<script type='text/javascript' language='javascript' src='[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ></script>
<noscript><a href='[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] target='_blank'>آمار</a></noscript>
<!-- End WebGozar.com Counter code -->
";
یه سوال :
اگر کد رو جایی که شما گفتی قرار بدیم، میفته پایین انجمن یا بالاش؟
بالا
در صورتی که جای دیگری میخوایید قرار بگیره کافیه کد رو در قسمت مورد نظرتون کپی کنید
یا علی
سلام من اگر بخوام در زير انجمن يا در جاي ديگه قرار بدم ميشه بگيد از كجا بايد وارد بشوم و كجا كد رو قرار بدم
من قالب پيشفرض دارم ميخوام ببينم كه مثلا مابو كه ميشه تو قالب دست برد قالب انجمن رو از كجا باز كنم ممنونم
سلام
فایل index.template.php قاب خود را ادیت کنید
کد نمونه هم در چند پست قبل براتون نوشتم
یا علی
سلام
من این کدی رو که شما دادید رو با کد تبلیغات سوران خودم عوض کردم و درست همون جایی که گفتید کپی کردم اما با ارور زیر مواجه شدم .
.کد:Template Parse Error!
It seems something has gone sour on the forum with the template system. This problem should only be temporary, so please come back later and try again. If you continue to see this message, please contact the administrator.
You can also try refreshing this page
قالب هم دیفالت است و کدی که استفاده کردم هم این است :
می شه لطف کنید برای نمایش در header و footer این اسکریپت رو کجای این فایل بریزم .کد:echo "
<script type="text/javascript" src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
";
فایل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]قالبم هم اینجوریه ( بسته تبلیغات نصب کردم اما با این اسکریپت ناسازگاره )
اشتباه جایگزین کردید
اگر به کد من دقت کنید " به ' تبدیل شده !
یا علی