با سلام دوستان
رنکینگ سایت من تو گوگل اصلا خوب نیست ولی در سایت یاهو عالیه!
چرا؟ :o
واقعا برام سواله؟ :-\
در یاهوا صفحه اول ولی در گوگل صفحه 11،12،... !!!
چرا؟ ???
خواهش می کنم جواب بدین. :-[
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام دوستان
رنکینگ سایت من تو گوگل اصلا خوب نیست ولی در سایت یاهو عالیه!
چرا؟ :o
واقعا برام سواله؟ :-\
در یاهوا صفحه اول ولی در گوگل صفحه 11،12،... !!!
چرا؟ ???
خواهش می کنم جواب بدین. :-[
سلام
پارامترهای مختلفی رو میشه گفت!
این بحث گسترده ای هست و نمیشه مفصل بیان کرد. (البته هرکسی به این تاپیک بیاد و نکته ای رو بگه تاپیک کامل میشه)
یاهو، گوگل، کوئل، آلتاویستا و .... هرکدام پارامترهای خاصی را دارند که سایت شما از نظر گوگل اون پارامترهای لازم را ندارد اما از نظر یاهو برتر هست.
عموماً سایتی که در گوگل بهتر ایندکس بشه توی موتورهای دیگه هم میشه. (برای همین همه وبمستر گوگل رو بیشتر توجه میکنن)
بطور مثال یک مورد که میتونه موثر باشه نقشه سایت شماست، گوگل از چند نوع فرمت خاص پیروی میکند و یاهو از فرمتهای دیگری. و همچنین موارد دیگر که بهتر است در وبمستر گوگل و answer yahoo جستجو کنید.
پاییزتان پر مهر
قسمت کیورد های جوملات رو تصحیح کردی / ؟ یا فقط title سایت حاوی کلمات کلیدی است ؟
با سلام
هر دو قسمت در تنظیمات کلی رو پر کردم و هر سه گزینهء بهینه سازی رو بله گذاشتم و فایل htaccess رو هم ویرایش کردم!
دیگه نمی دونم چی کار کنم؟!؟!؟!
آیا بولد(bold) بودن کلمهء موردنظر یا بزرگ بودن اندازهء سایز کلمه در نتیجهء گوگل تاثیر دارد؟ ???
راستی خواستم بگم انجمن قبلی (انجمن سایت پرشین آی تی) خیلی با صفا تر بود، با حضور نوید زراعتی عزیز و پسر مهربون عزیز خیلی خوب و حاضر جوابتر بود ولی انگار اینجا خیلی رونق نداره؟!؟!؟! :-\
[quote author=bardiaali link=topic=22424.msg117689#msg117689 date=1258716267]
آیا بولد(bold) بودن کلمهء موردنظر یا بزرگ بودن اندازهء سایز کلمه در نتیجهء گوگل تاثیر دارد؟ ???
[/quote]
خیر اما اگر از تگهای h1 - h5 استفاده بشه برای تیترها بهتره.
سورس قالب شما تأثیر زیادی داره در SEO ! سعی کنید از تگهای درست در قالب خودتون استفاده کنید و قالب سایت خودتون رو از لحاظ SEO استاندارد کنید. یک بحث طولانی در سایت انجام شده است که "چرا رنک سایت من زیاد نمیشود" پیشنهاد میکنم آنرا مطالعه کنید.
پیشنهاد میکنم لینک RSS رو در قالب و صفحه اصلی سایت قرار بدید، چرا که عنکبوتهای گوگل خیلی از این لینک خوششون میاد!
پانوشت :
آخ که چقدر من از این پسر مهربون متنفرم! برا همین کشتمش !
پاییزتان پر مهر
سلام
در واقع باید گفت بله ! ارزش لینکی که به صورت بولد و با سایز بزرگتری است بیشتر از ارزش همان لینک با فونت کوچکتر است. البته تگ های H هم تاثیر زیادی در این مورد دارند.نقل قول:
آموزش های زیر به شما در این رابطه کمک میکنه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما سوالتون رو در "|پنجشنبه, 19 نوامبر 2009 - 19:05|" پرسیدید و در کمتر از 40 دقیقه پاسخ گرفتید "پنجشنبه, 19 نوامبر 2009 - 19:45" !!نقل قول:
راستی خواستم بگم انجمن قبلی (انجمن سایت پرشین آی تی) خیلی با صفا تر بود، با حضور نوید زراعتی عزیز و پسر مهربون عزیز خیلی خوب و حاضر جوابتر بود ولی انگار اینجا خیلی رونق نداره؟!؟!؟! :-\
انجمن مامبولرن به مراتب بزرگتر و تخصصی تر و سابقه دار تر از انجمن پرشین آی تی است !
بد نیست در این مورد تجدید نظر کنید و انصاف بیشتری داشته باشید
یا علی