پاسخ : یک سوال در مورد ادیتور
سلام
دوست عزیز این مشکل بارها و بارها در انجمن مطرح شده . بد نبود اگر قبل از باز کردن تاپیک در انجمن جستجو میکردید ...
ادیتور پیشفرضی که روی این ورژن قرار دارد نه تنها با اپرا بلکه با فایرفاکس هم مشکل دارد .
این مشکل در مامبو 4.6 کاملا حل خواهد شد . در حال حاضر برای حل مشکلتون میتونید از ادیتورهای موجود دیگر استفاده کنید
یا علی
خوب بگید من چطوری از یه ادیتور دیگه استفاده کنم و یکی از بهترین ادیتورها رو به من معرفی کنید
میتونید از Mostly CE اسفاده کنید که بصورت پیشفرض روی نسخه 4.6 نصب هست و از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم قابل دسترسی هست.
[quote author=جواد احمدزاده link=topic=2345.msg14006#msg14006 date=1158974577]
میتونید از Mostly CE اسفاده کنید که بصورت پیشفرض روی نسخه 4.6 نصب هست و از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم قابل دسترسی هست.
[/quote]
سلام
من گشتم اديتور مورد نظر شما رو پيدا نكردم .فقط اين بود [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر غير از اين بود لطف كنيد لينكش رو بديد.
لطف كنيد نظر خودتون رو در مورد اين اديتور هم بديد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
fck ادیتور خوبی هست.
در مورد اون ادیتور میتونی از نسخه 4.6 کپی کنی.
سلام
اين اديتور fck در مامبوي من نصب ميشه . اما وقتي مي خوام ازش استفاده كنم جاش خاليه و صفحه سفيد مياد؟
مرورگرت باید از Javascript پشتیبانی کنه!
سلام
من قبلا از همين fck در جوملا با همين اينترنت اكسپلورر استفاده ميكردم