-
خروجی سایت
سلام
به دلیل اینکه جوملایی که نصب کرده بودم ، ماژول خروجی سایت نداشت ( یا من پیداش نکردم ) ، چند وقت پیش توی فروم های پشتیبانی جوملا گشتم و چیزی پیدا نکردم ، آخر سر از یه سایت انگلیسی یه چیزی دانلود کردم که شبیه ماژول مامبو بود . اما الان روی هر کدومش که کلیک میکنم ( RSS2 , RSS 1 , ... ) یه صفحه سفید باز میشه . مشکل از کجاست ؟ کسی ماژول دیگه ای داره ؟
.
*** دومین سایت در امضا
-
پاسخ : خروجی سایت
سلام
ماژول مورد نظر بصورت پیش فرض در جوملا موجود هست و نامش Syndication هست.
شما کافیه برای فعال کردنش در مدیریت ماژولها روی "جدید" کلیک کنید و نوع ماژول رو Syndication انتخاب کنید.
علاوه بر این میتونید خودتون لینک rss جوملا رو وارد کنید. از شما دعوت میکنم این مقاله رو بخونید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من به همین روش rss سایت شما رو بدون مشکل باز کردم:
کد:
http://www.pipingteam.com/index.php?format=feed&type=rss
یا علی
-
من دنبال چیزی شبیه به ماژولی که مامبو داره میگردم . پیشفرض جوملا نداشت . چیزی هم که شما گفتی باز چیزی که من میخوام نیست ؛ اما جالب بود ، ممنون
-
[quote author=mnad link=topic=22428.msg117881#msg117881 date=1258907754]
من دنبال چیزی شبیه به ماژولی که مامبو داره میگردم .
[/quote]
منظورتون دقیقا چه ماژول هست؟ لطفا اگر نمونه ای دیدید آدرسش رو ذکر کنید.
یا علی
-
نمونش در اولین سایت در امضا هستش .
-
سلام
اگر منظورتون تولید انواع خروجی ها از جمله atom هست میتونید از مورد زیر استفاده کنید که بسیار مناسب و گسترده هست:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
بله یه همچین چیزی . مامبو خودش پیشفرض داره ، ولی جوملا نداره . من قبلا یه اکستنشن دانلود کردم شبیه چیزی که شما گفتی و رو سایتم هست ، اما رو هر کدوم که کلیک میکنم صفحه سفید باز میشه . ایی که شما گفتی هم دانلود و نصب کردم ، همینجوریه . حالا نمیدونم سیستم من مشکل داره یا اینا مشکل دارن
-
من روی لوکال تست کردم مشکلی نبود.
خیلی احتمال داره که تنظیمات مشکل داره.
آدرس سایت مورد نظر رو لطفا بفرمایید چی هست.