سلام
می خواستم بدانم به طور کلی چه موقع ممکن است یک سایت همچین اخطاری بدهد؟!یعنی چه اتفاقی می افتد که اینگونه می شود؟!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
می خواستم بدانم به طور کلی چه موقع ممکن است یک سایت همچین اخطاری بدهد؟!یعنی چه اتفاقی می افتد که اینگونه می شود؟!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
سایت شما یک سایت مخرب شناخته شده است و در دیتابیس گوگل این مورد شناسایی شده که فایرفاکس هم از این دیتابیس استفاده میکنه و ... .
سریعتر این مشکل رو برطرف کنید در غیر اینصورت ممکن هست ضرر بزرگی کنید!
برای حل مشکل مقاله زیر را کامل مطالعه کنید:
پاییزتان پر مهر
ممنون از پاسخ
مقاله رو مطالعه کردم.البته این سایت من نیست.به طور کلی پرسیدم
این طور که من متوجه شدم این پیغام از طرف گوگل هست و فقط برای سایت هایی که در موتور جستجوی گوگل شناسایی شدن ممکنه رخ یده!
اما منظورتون از ضرر بزرگ چی هست؟
اگر یه روزی همچنین اتفاقی برای یک سایت با رنک 7 مثل مامبولرن بیوفته گوگل تمام رنک رو از بین میبره و به صفر تبدیل میکنه. یعنی زحمات چند ساله مامبولرن هدر میره! (البته امیدواریم هرگز این اتفاق نیوفته)
بطور مثال مدتی در سایت نیوک این اتفاق افتاد و ... .
یا مثلاً خیلی از سایتهای دیگه که متأسفانه دقتی به این موضوع ندارن!
گوگل سایتهایی که ممکن هست به سیستم کاربرش آسیب بزند شناسایی میکند و اگر در هنگام جستجو ها دقت کرده باشید چنین سایتهایی را به شما هشدار میدهد.
فایرفاکس هم از دیتابیس گوگل استفاده میکند و این پیغام را نمایش میدهد.
پاییزتان پر مهر