پاسخ : مشکل در قسمت ویرایش متن
[quote author=yazdizadeh link=topic=22537.msg118149#msg118149 date=1259174654]
سلام
نمی دانم چرا بعضی وقت ها در قسمت ویرایش متن روی گزینه html یا مثلا اضافه کردن یک عکس کلیک میکنم کادر مربوطه باز میشه ولی چیزی توش نشون نمیده و بعد کلا دیگه درست نمیشه و آخر باید مامبو رو دوبارو نصب کنم...
البته من یه سرچ کلی توی سایت کردم ولی چیزی ندیدم.
[/quote]
من هم همين مشكل رو دارم .
روي اضافه كردن عكس كه كليك ميكنم صفحه اضافه كردن باز مي شه و يك ارور ميده . ارور 81 و وقتي اوكي مي كنم صفحه اضافه كردن عكس بسته مي شه . لطفا كمك كنيد :'(
سلام
[quote author=yazdizadeh link=topic=22537.msg118149#msg118149 date=1259174654]
سلام
نمی دانم چرا بعضی وقت ها در قسمت ویرایش متن روی گزینه html یا مثلا اضافه کردن یک عکس کلیک میکنم کادر مربوطه باز میشه ولی چیزی توش نشون نمیده و بعد کلا دیگه درست نمیشه و آخر باید مامبو رو دوبارو نصب کنم...
البته من یه سرچ کلی توی سایت کردم ولی چیزی ندیدم.
[/quote]
یک تصویر از مشکل خودتون اینجا قرار بدید. آیا صفحه سفید میاد یا خطای خاصی نمایش داده میشه و یا کلاً صفحه ای پاپ آپ نمیشه !!!
[quote author=amiru link=topic=22537.msg118152#msg118152 date=1259180033]
من هم همين مشكل رو دارم .
روي اضافه كردن عكس كه كليك ميكنم صفحه اضافه كردن باز مي شه و يك ارور ميده . ارور 81 و وقتي اوكي مي كنم صفحه اضافه كردن عكس بسته مي شه . لطفا كمك كنيد :'(
[/quote]
در یک تاپیک مجزا بیان کنید لطفاً!
پاییزتان پر مهر
سلام مهدی جان
از شما وبقیه دوستان که وقت ارزش مندتون رو در اختیار سایت و ما قرار میدید سمیمانه تشکر می کنم.
از چند تن دیگه از دوستان پرسیدم اوناهم تایید کردند تو مامبو ۵ این اتفاق براشون افتاده و معمولا هربار سرور کوچکترین مشکلی براش پیش میاد این قسمت مامبو می پره.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[img width=640 height=400]http://7rokh.com/files/Screenshot.png[/img]
آدرس سایتتون رو با www بزنید و دوباره تست کنید
آقا مجید درست شد! :D
اما چرا؟ www
از کمک شما ممنونم O0
سلام
برای قفل شدن سایت روی www از این کد در فایل htaccess. استفاده کنید
کد:
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?majid\.ir [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.majid.ir/$1 [L]
در تنظیمات configuration آدرس سایت هرچی باشه ویرایشگر طبق اون فایلها رو لود میکنه.
حالا شما در آدرس بدون w لاگین کردی اما خوب ویرایشگر لینک با w رو به صفحه popup میده که خوب شما در اون لاگین نکردی و طبیعتاً صفحه ای نمایش داده نمیشه!
راهی که مجید عزیز برای قفل شدن www ارائه کردن از لحاظ seo هم برای سایت شما مفید هست و توضیح کاملی در این باره در ویکی موجود هست که پیشنهاد میکنم حتماً مطالعه کنید.
پاییزتان پر مهر.
از توضیحات مفیدت ممنونم مهدی جان