پاسخ : مشکل نمایش SMF در IE
سلام
قالب رو عوض کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه
علی موسی الرضا عشق و امیدم
[quote author=mersad link=topic=22566.msg118341#msg118341 date=1259311735]
سلام
قالب رو عوض کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه
[/quote]
من چون smf 2 را نصب کردم با قالب خوبی برای این ورژن پیدا نکردم و تا زمان ارائه ورژن کامل نمی توانم کاری بکنم.راهکاری نیست که بطونم درستش کنم؟چون تو قالب ها فکر می کنم قشنگ تر باشه.حالا باز اگر دوستام نظر دیگه ای روی قالب هم دارند بگین
سلام
قالب Outline که شما در SMF 2 استفاده کردید فقط با SMF 1 سازگار هست !
از قالب های دیگری که برای SMF 2 طراحی شده استفاده کنید
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=22566.msg118392#msg118392 date=1259393613]
سلام
قالب Outline که شما در SMF 2 استفاده کردید فقط با SMF 1 سازگار هست !
از قالب های دیگری که برای SMF 2 طراحی شده استفاده کنید
یا علی
[/quote]
آره اونم نصب کردم و مشکل داشت ولی الان مشکل من با همون قالب پیشفرض(Core Theme) است و این منو ها هم که گفتم توی این قالب مشکل داره
سلام
من تمام قالبهای سایت dzinerstudio.com رو بررسی کردم برای نسخه 2 اس ام اف و مشکلی ندارن! فقط باید کمی تغییر بدید تا بتونید برای فارسی استفاده کنید. از جمله outline که برای هر دو نسخه موجود هست و من مشکلی ندیدم براش.
پاییزتان پر مهر
سلام
ببخشید من هنوز توی این قالب گیر کردم.
اون سایت dzinerstudio.com را هم نگاه کردم و قالب outline هم برداشتم،ولی بدش یک عالمه مشکل داشتم.بعد از نصب اون داخل سایت خیلی از عکس های کوچیک باز نمی شد که بعد از یک عالمه دست کاری فهمیدم که باید از داخل پوشه images بعضی از پسوند ها رو از gif به png تغییر بدم.
بعد از درست کردن این موضوع تازه رسیدم اول بدبختی اونم این بود که هیچکدوم از قسمت هایی که برای فارسی کردن قالب آموزش دادین داخل sorce فایل ها نبود بطور مثال table
حالا من بیخیال تغییر قالب شدم و همین قالب Core هم اگر درست بشه برام فعلا کافیه.
مشکل هم که گفتم سر این هست که در ie7 منو ها را نمایش نمی دهد
لطفاً فایلهای قالب را یکبار اوررایت کنید! ظاهراً برای فایلها قالب مشکلی بوجود اومده که این اتفاق رخ داده ! در قالب دستکاری کردید ؟!
در هر صورت شما با اوررایت کردن فایلهای قالب از بسته آماده نصب اس ام اف مشکلتون حل میشه به امید خدا.
پاییزتان پر مهر
آقا باز هم نشد. چه کنم؟ اشک ما رو در آورده دیگه این قالب :'( :-[
قالب فعلی شما در فایرفاکس 3.5 و اینترنت اکسپلورر 8 و 7 بدون مشکل نمایش داده میشه !