مشکل با نصب ادیتور پیشرفته!
سلام من ویرایشگر hoteditor رو نصب کردم روی انجمن. تو قسمت مدیریت بسته ها کاملا درست نصب شده ولی نمی دونم چرا ویرایشگرم تغییر نمی کنه و همون ویرایشگر قبلی هست؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من از قالب دیفالت استفاده میکنم
خواهشا یکی راهنمایی کنه...... :-*
پاسخ : مشکل با نصب ادیتور پیشرفته!
سلام
ادیتور پیشرفته کلا مشکل دارد و توصیه نمی کنیم که از آن استفاده کنید
موفق باشید
آخه بابا من دوست ندارم با این ویرایشگر کار کنم هیچ یک از کاربرانم بلد نیستند با این کار کننده
من باید چی کار کنم؟ من فقط میخوام وقتی از جایی عکس و لینک کپی میشه تو ویرایشگر بشه اونو پست کرد و دیگه نیازی به استفاده از کد و آدرس لینک و عکس نباشه....
عجب اشتباهی کردم از این smf استفاده کردم.....
نمی شه یک ویرایشگر ساده داشته باشه
در اس ام اف 2 مشکلات ویرایشگر تا حدودی حل شده اما با توضیحاتی که دادید نیاز شما رو برآورده نمیکنه !
اشتباهی نکردید ! هنوز دیر نشده و میتونید انجمنتون رو به انجمن ساز های دیگر کانورت کنید !
یا علی
خوب من از نسخه 1.1.10 استفاده میکنم.... آیا نسخه 2 فارسی وجود هست؟ که بخوام آپ گرید کنم؟
با اجازه بزرگ تر ها ...
در اين صفحه ميتونيد زبان فارسي نسخه هاي مختلف smf رو دانلود كنيد كه ورژن دوم هم موجود هست .
درباره smf از نظر من اشتباه نكردي قوي ترين فروم ساز رايگان هست ...
موفق باشيد !
خوب اره من با بیشتر انجمن ساز ها کار کردم
phpbb
mybb
AEF
VB
و الان هم دارم تجربه کار با این انجمن ساز رو تجربه می کنم.
خوب من الان نسخه 1.1.10 رو نصب کردم... چطوری تبدیلش کنم به نسخه 2
بسته آپگرید نداره؟ آموزش چی؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر کامنتها رو هم مطالعه کنید خواهید دید که افرادی هستن که مشکلات خودشون رو بیان کردن و شبیه به شما هستن افرادی و ... .
توجه کنید قبل از هرکاری بکاپ تهیه کنید.
پاییزتان پر مهر
** لینک ویرایش شد !!!