با سلام
فارسی شده این کامپوننت را میتونید از اینجا دانلود کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حجم : 10 کیلو
البته یه تغییر جزئی هم داده شده .
اگه مشکلی بود حتما خبر بدید .
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
فارسی شده این کامپوننت را میتونید از اینجا دانلود کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حجم : 10 کیلو
البته یه تغییر جزئی هم داده شده .
اگه مشکلی بود حتما خبر بدید .
سلام
ممنون از لطفی که کردید و این کامپوننت فارسی رو در اختیار دیگر دوستان گذاشتید .
اگر تغییراتی که اعمال کردین هم ذکر کنید ممنون میشم
یا علی
با سلام
در کامپوننت اصلی که من دریافت کردم از ادیتور استفاده نمیشد . تغییر جزئی این بود که برای نوشتن متن از ادیتور پیش فرض سایت استفاده میکنه .
عالیه ...
انشالله به زودی در سایت قرار داده میشه
یا علی
من کامپوننت رو در لوکال نصب کردم. واقعا کار جالبی انجام دادید.
اما چند تا نکته به نظرم رسید.
- اول اینکه طی مراحل ارسال خبر اندکی طولانی شده.
- روی لوکال که تست میکردم با استفاده از ادیتور Html2area امکان دسترسی به تصاویر و حذف اونها از روی سیستم بود. (روی سایت تست نکردم)
- این کامپوننت دو پاراگراف رو به هم می چسبوند و بینشون rn قرار میداد مثال:"انتخاب شده است. rnوی افزود: " هنوزم این مشکل هست گمانم.
- اما نکته مهمتر (لا اقل برای من) اینه که کاربر به تمام "بخشها" و "مجموعهها" دسترسی داره. البته این به معنای ویرایش اونها نیست. و شاید این برای برخی امکان مثبتی باشه. ولی من ترجیح میدم تنها امکان دسترسی به یک یا دو بخش وجود داشته باشه. اگر این امکان به بخش مدیریت این کامپوننت اضافه بشه واقعا عالی میشه.
- نکته دیگه هم در مورد ارسال تصویر در مرحله آخر ارسال مطلب هست. قضیه کمی گمراه کنندست وقتی کاربر از طریق ادیتور میتونه عکس بفرسته و بعد در مرحله آخر از طریق خود کامپوننت این ممکنه کمی گمراه کننده باشه.
اینهایی که گفتم صرفا نظرات من بود. در کل به نظرم این کار عالی بوده و بخش عمده ای از مشکلات "لااقل سایت من" رو حل میکنه.
با سپاس از شما
با سلام
یه کامپوننت برای جوملا هم هست که توی آن میشه یه قسمت یا چند تا را انتخاب کرد که کاربر فقط به اونها مطلب بفرسته . چیز واقعا خوبیه ولی تو مامبو جواب نمیده . تنها کامپوننتی که پیدا کردم همین بود که این امکانو نداشت .
از دوستان برنامه نویس آشنا با php تقاضا دارم که اگه میتونند این توانایی را اضافه کنند و منتشرش کنند .
با تشکر
درسته گمونم اسمش هست ja submit یا یه همچین چیزی. ولی با مامبو سازگار نیست متاسفانه
با سلام
- در مورد دسترسی به عکس ها و توانایی حذف آن توسط کاربر حق با شماست . ولی توجه کنید که این مشکل در روش سنتی ارسال مطلب هم وجود داره و این مشکل وقتی رخ میده که شما دو صفحه هم زمان باز کنید که در یکی از آنها از ادیتور استفاده بشه و دیگری داخل صفحه مدیریت سایت باشه .
اگر از صفحه مدیریت خارج بشید عبارت direct access to this location … نمایش داده میشه و دیگر نمیتوان عکسی را حذف کرد .
به هر حال این مساله ربطی به این کامپوننت نداره و مربوطه به ادیتوره .
- در مورد چسباندن پاراگراف ها هم نفهمیدم چرا اینطوری میشه !!!
- قسمت آخر یعنی ارسال تصویر به نظر من برای این طراحی شده که در قسمت ادیتور کاربر نمیتونه عکسی رو آپلود کنه اما در ارسال تصویر این امکان برای آن فراهم میشه .
با تشکر
سلام
ميشه از اين كامپوننت براي اعضاي سايت استفاده كرد و فقط بتونن ثبت نام كننده ها مطلب ارسال كنند؟
من مي خوام با بدونم با اين كامپوننت مي تونم اختياري به اعضاء بدم كه بدون تاييد مدير سايت مطلبشون رو بر روي صفحه اول بفرستن؟
يا علي
همه موارد امکان پذیر است.
در مورد اولی (فقط اعضا) که خیلی ساده است. کافیه از بخش مدیریت به این ترتیب عمل کنید. منو > آیتم منو > سطح دسترسی روی public هست. با یکبار کلیک صفحه رفرش می شود و Registered ظاهر میشه. به این ترتیب فقط اعضای ثبت نام شده امکان دسترسی به این منو رو دارند. با یک کلیک دیگر Special ظاهر میشه و فقط کاربران ویژه امکان دسترسی به این منو رو خواهند داشت.