-
لینک آیتم محتوا
سلام
من یک منو بنام مثلا ؛استراژی؛ درست میکنمو درلینک آیتم محتوا اون رو انتخاب کردم تا وقتی رو منو کلیک میشه فقط اون محتوا رو نشون بده ولی وقتی کلیک می کنیم همه ی محتواهای سایت رو بنمایش میده که یکیش اونی هستت که من میخوام ولی بقیه رو هم نشون میده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا کمکم بکنید
-
پاسخ : لینک آیتم محتوا
سلام
از منوی جدید یک منوی لینک - آدرس وب استفاده کنید و آدرس مطلب خود را بعنوان لینک وارد کنید.
پاییزتان پر مهر
-
سلام
فکر خوبی هست ولی برای دیدن آدرس مطالب باید حتما رویه ادامه مطلب کلیک کنم یا راه راحت تری هم وجود داره
از اونجا که باییز تموم شده زمستان تان برمهر!
-
خوب لینک اصلی و ادامه مطلب رو به این لینک بدید!
ضمناً هنوز در فصل پاییز هستیم! 19 آذر هستیم و هنوز پاییز هست! انشاالله برای زمستان جمله دیگری خواهد بود و نیاز نیست نگران باشید!
پاییزتان پر مهر
-
سلام
در قسمت منو ها شما آیتمی دارید با عنوان :
"لینک - آیتم محتوا "
با انتخاب این گزینه تمامی Content های موجود در سایت لیست میشه و شما میتونید با انتخاب کردن مطلب مورد نظر به آن لینک بدید
یا علی
-
سلام
آقا مهدی از لطف شما ممنونم.
آقای فیروز مندان ضمن تشکر از شما برای وقت گذاری تون این گزینه رو اگه انتخاب کنیم نتنها مطلب مورد نظر که همه ی مطالب رو به اشتباه نمایش میده .
انشا الله پاییزتان پر مهر باشد!
یک سوال هم داشتم برای سفارش طراحی قالب به کجا باید رجوع کنم.
-
برای سفارش قالب فعلاً تیم مامبولرن هیچ سفارشی رو قبول نمیکنه. اما شاید کاربران و یا اعضای تیم شخصاً اینکار را متقبل شوند. در بالای انجمن چند سایت به این منظور در حال تبلیغ هستند!
پاییزتان پر مهر