سلام
دارم از روی کتاب نصب جوملا، شروع می کنم تا به شما خانواده بزرگ بپیوندم
در مراحل نصب جوملا با استفاده از wampserver ازم اتلاعات ( ت دسته دارم خرابه) ftp می خواد
چی باید وارد کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دارم از روی کتاب نصب جوملا، شروع می کنم تا به شما خانواده بزرگ بپیوندم
در مراحل نصب جوملا با استفاده از wampserver ازم اتلاعات ( ت دسته دارم خرابه) ftp می خواد
چی باید وارد کنم؟
سلام
خوش اومدید دوست محترم.
شما در لوکال به ftp احتیاجی ندارید. اما در سرور واقعی باید تنظیم و فعال کنید.
آموزشهای مربوطه از جمله "آموزش نصب جوملا با wamp" رو میتونید در لینک زیر مشاهده کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
ممنونم
حالا منظور از وارد کردن adminastrator در انتهای نام سایت چیه؟
منظورم اینه که منظور این آموزش از نام سایتچیه؟
همونی که در قسمت آخر وارد کردم؟؟؟
اونو فارسی انتخاب کردم
می شه عوضش کرد؟
سلام
شما برای مدیریت سایت یا به اصطلاح ورود به پنل مدیریت سایت باید administrator رو بعد از آدرس سایتتون قرار بدید.
مثلا اگر سایت شما هست test.com، آدرس مدیریت میشه test.com/administrator
به شما توصیه میکنم کتاب آموزش جوملا + آموزشهای موجود در سایت رو بدقت مطالعه کنید.
در هر دو منبع ذکر شده آموزشهای مصور و جامع وجود داره. اگر جواب سوالی رو پیدا نکردید حتما ابتدا در فروم جستجو کنید، شاید قبلا مشکل شما برای شخص دیگری بوجود آمده و به پاسخ رسیده باشد.
در صورتی که به پاسخ نرسیدید در خدمتتون هستیم.
یا علی
سالار
اینقدرها هم بی فرهنگ نیستم بابا
یه عمره دارم تو فروم ها سوال می پرسسم
کتاب و آموزش ها رو خوندم
فروم رو هم اجمالی گشتم
هیچ جا در مراحل نصب برای سایتم اسم انتخاب نکردم
منظور از آدرس وب سایت چیه؟نقل قول:
پس از حذف پوشه installation شما می توانید با وارد کردن عبارت administrator در انتهای آدرس وب سایت خود بخش مدیریت را مشاهده نمایید:
من که جایی آدرس وب سایت وارد نکردم
سلام
دوست خوبم بنده هم توهینی به شما نکردم و با توجه به سوالاتی که پرسیدید توصیه ایی کوچک کردم!
اگر شما در test.com دارید جوملا رو نصب میکنید، آدرس سایت test.com است. اگر در لوکال هستید و مثلا در شاخه ی joomla کار میکنید، آدرس سایت میشه h ttp://localhost/joomla
منظور از آدرس سایت، ادرس ریشه ی جوملاست یعنی جایی که جوملا در آن نصب شده است.
نام سایت با آدرس سایت متفاوت است. شما نام سایت رو در مرحله ی آخر نصب وارد کرده اید.
یا علی
ممنونم
منم تند صحبت کردم
ببخشید
حالا یه سوتی بزرگ
نام کاربری و رمزم رو که وارد می کنم، می گه اشتباهه
نام کاربری رو که root انتخاب کردم به فرموده کتاب
حا باید لوکال هاست رو حذف کنم و دوباره از نو یه پروجه بسازم؟
سلام
خواهش میکنم.
نام کاربری root که شما وارد کردید و کل اطلاعاتی که در اون مرحله وارد کردید مربوط به دیتابیس هستند و توسط جوملا استفاده میشوند برای ارتباط با دیتابیس.
نام کاربری شما بصورت پیشفرض در جوملا admin است و پسورد اون رو در مرحله ی آخر نصب وارد کرده اید.
اگر فراموش کردید چه پسوردی گذاشتید، میتونید پسورد خودتون رو بازیابی کنید.
برای این کار به phpmyadmin برید (در لوکال localhost/phpmyadmin) سپس روی نام دیتابیس جوملا کلیک کرده و سپس وارد جدول jos_users بشید. حالا روی تب browse از بالا کلیک کنید سپس نام کاربری admin رو پیدا کنید و روی مداد کنار آن کلیک کنید تا وارد محیط ویرایش بشید.
عبارت جلوی password رو به کد زیر تغییر بدید:
بعد از وارد کردن کد، در پایین صفحه دکمه ی go رو بزنید تا تغییرات ذخیره شوند.کد:21232f297a57a5a743894a0e4a801fc3
حالا پسورد شما کلمه ی admin است.
یا علی