پاسخ : تنظیمات smtp برای gmail
سلام اینجا رو بررسی کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این آموزش توضیحات برای جوملا هم صادق هست و فقط جایگاه ان فرق دارد
در مورد اون مورد امنیت هم اصلا نیاز به اون کار نیست کافیست که روی سایت جوملایی خودتون FTP ست کنید بعد از ست کردن دیگه نیاز به تغییر پرمشین ها بعه 777 ندارید
** لینک تصحیح شد !!
ممنونم.
منظور من در مورد تنظیمات برای gmail هست. برای تنظیمات هاست برای gmail باید چه عبارتی وارد کنم؟ اگر عبارت mail.gmail.com رو قرار بدم درسته؟
در مورد کد کردن فایل configuration.php برای این میگم که چون کلمه عبور و ایمیل رو قرارمی دهم و مدیر سرور هم میتونه این کلمه عبور رو مشاهد کند، در نتیجه امن ترین حالت کد کردن هست. اگر امکان دارد راهنمایی کنید.
سلام
فکر میکنم باید smtp.gmail.com استفاده کنید به عنوان سرور!
پورت هم باید ست کنید که فراموش کردم چند بود! از آموزشهای گوگل برای ست کردن استفاده کنید! ماشاالله آموزشهای کاملی قرار دارد در گوگل !
زمستانتان گرم
اینم آموزش خود گوگل:
کد:
http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=13287
حیمیل محدودیت ارسال 500 میل در روز رو داره بنابراین فکر نمیکنم چندان مناسب سایت هایی باشه که بیش از این ایمیل در سایت رد و بدل میکنند
البته به طور کلی بسیار عالی است
ممنون از راهنماییتون.
چند تا سئوال:
در مورد کد کردن فایل چه باید کرد؟
آیا راهی هست تا ایمیل کاربران رو در لیست outlook اضافه کرد (به صورت تک به تک) و با چند تا ایمیل از gmail به صورت گروهی mail ارسال کرد (منظور از چند ایمیل برای محدودت 500 ایمیل در روز هست، مثلا برای 1500 میل سه اکانت gmail ایجاد و لیست کاربران رو به سه دسته تقسیم و سپس تک به تک ایمیل ارسال کرد)؟
راه همیشه میتواند یافت
اما راهها همیشه راحت نیستند و ساده هم نیستد باید کد ها نوشته و ...
موفق باشید