می خوام در قسمت انتهایی سایت کنار جمله مربوط به کپی رایت یک جمله دیگه اضافه کنم . جهت این کار کدوم فایل رو باید ویرایش کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
می خوام در قسمت انتهایی سایت کنار جمله مربوط به کپی رایت یک جمله دیگه اضافه کنم . جهت این کار کدوم فایل رو باید ویرایش کنم؟
سلام.
شما قبلا سوالتون رو در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مطرح کرده و جواب گرفته بودید!
با سلام
من سوالم رو اشتباها در قسمت جوملا مطرح کرده بودم و شما گفتید که
به این مسیر برید \joomla\language\fa-IR و فایل fa-IR.mod_footer باز کنید و متن رو ویرایش کنید
من به اون مسیر رفتم ولی فایل مورد نظر رو پیدا نکردم . گفتم احتمالا مسیر فایلهای جوملا با مامبو فرق می کنه به همین دلیل دوباره مطرح کردم
این فایل fa-IR.mod_footer که گفتید تو اون مسیر پیدا نکردم
سلام
شما تاپیک را در انجمن اشتباه مطرح کرده بودید به همین دلیل اشتباه برداشته شده و جواب شما داده شد .
برای تغییر مامبو می بایست به مسیر زیر برید و تغییرات لازم رو بدید footer.php/Mambo/includes
سلام
ولي من فكر مي كنم شما بايد قالبتون رو ويرايش كنيد
شما كنار كپي رايت قالب مي خوايد اون جمله رو قرار بديد يا كنار كپي رايت مامبو؟
اوني كه آقا مجيد فرمودند براي كپي رايت مامبو بود فكر كنم
بجایاین جمله Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License
و این جمله Supported By Offshore Company
می خوام تغییر بدم
[quote author=مجید link=topic=23123.msg120894#msg120894 date=1261682100]
سلام
شما تاپیک را در انجمن اشتباه مطرح کرده بودید به همین دلیل اشتباه برداشته شده و جواب شما داده شد .
برای تغییر مامبو می بایست به مسیر زیر برید و تغییرات لازم رو بدید footer.php/Mambo/includes
[/quote]
از راهنمایی شما متشکرم