من هم مثل شما smf رو از سایت YaranTOOS دانلود و نصب کردم؛ + پکیج فارسیش / پس چرا فارسی نیست ...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در حال حاضر مرجع smf کیه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من هم مثل شما smf رو از سایت YaranTOOS دانلود و نصب کردم؛ + پکیج فارسیش / پس چرا فارسی نیست ...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در حال حاضر مرجع smf کیه ؟
راستش فارسیگر! که در حال حاظر فعال نیست.
ولی نسخه ای از اون رو مامبولرن توسعه داده و برای دانلود در سایت گذاشته. وارد بخش کاربری سایت شوید و روی این لینک کلیک کنید.
ولی انگار خودتون از نسخه ای که یاران توس ارائه داده استفاده می کنین!
شما از کجا مطمئنید؟!!!!
جهت اطلاع من SMF رو از مامبو لرن گرفتم.
webpen عزیز SMFی که در مامبولرن هست ورژن 1.1RC2 هستش و قدیمی که مربوط به فارسیگره!
اما درحال حاضر مامبولرن از نسخه 1.1RC3 به انظمام یک مقدار تغیرات خاص از اون استفاده میکنه.
yss.ir عزیز شما هم برای دریافت آخرین نسخه فارسی میتونید از لینک زیر استفاده کنید.
البته این نکته لازم به ذکر هست که SMF ی که ما در همین انجمن استفاده میکنیم تغییرات زیادی کرده و تنها فایلهای زبان فارسی از سایت yarantoos گرفته شده ....
یا علی
من هم پکیج فارسیش رو نصب کردم؛ پس چرا فارسی نشده!
شاید از قسمت مدیریت زبان پیشفرض رو فارسی انتخاب نکردید !
یا علی