مشکل در نصب بسته و قالب و اخطار
سلام در ابتدا از تمامی مدیران سایت و دوستانی که در این سایت فعالیت دارند تشکر میکنم.
مشکل من قبلا در نصب بسته ها این بود که مینوشت فایلModifications.persian.php وجود نداره (میشه توضیح بدین که چر این اخطارو میده چرا به جای این فایل این یکیModifications.persian-utf8.php وجود داره؟آیا در نصب smf باید تنظیماتی رو انجام میدادیم یا گزینه هایی رو تنظیم میکردیم؟)
بعد از جستجو در سایت یک جا دیدم که باید این فایل رو rename کرد و نصب کرد این کارارو کردم ولی حالا دیگه مشکلم دو تا شده هم فایل قبلی و هم این اخطارو میده
ایجاد تغییرات در فایل ها ./Themes/default/languages/Modifications.persian.php این فایل وجود ندارد
ایجاد تغییرات در فایل ها ./Sources/Subs.php خطا
حالا میخواستم بدونم میشه این مشکلو با نصب دو باره smf حل کرد چطور باید از مطالب سایت و لیست کاربرا بکاپ گرفت و اس ام اف تازه کرد.
در ضمن در موقع نصب باید چکار کرد که اخطار ایجاد تغییرات در فایل ها ./Themes/default/languages/Modifications.persian.php این فایل وجود ندارد
در نصب بسته ها دوباره بوجود نیاد.(یعنی موقع نصب بسته ها این اخطارو نده و این فایل وجود داشته باشه)
قبلا از همه دوستانی که راهنمایی میکنند تشکر میکنم.
پاسخ : مشکل در نصب بسته و قالب و اخطار
سلام
شما از اس ام اف فارسی استفاده میکنید ؟
چک کنید ببینید فایل Themes/default/languages/Modifications.persian.php وجود داره ؟
اگر وجود داره پرمیشن اون قابل نوشتن هست ؟
این مشکل در هاست وجود داره یا لوکال ؟
از هاست رایگان استفاده میکنید یا .. ؟
لطفا موارد بالا را با دقت مطالعه کنید و پاسخ بدید
یا علی
بله اس ام اف فارسی استفاده میکنم -فایلModifications.persian-utf8.php وجود داره نه Modifications.persian.php (البته این فایل هم هست ولی آخرش ~ وجود داره و غیر فعاله ) راستی من یادمه موقع نصب اس ام اف یه گزینه ای مربوط به utf-8 وجود داشت که نمیدونم تیک زدم یانه. مربوط به هاسته .
سلام
Modifications.persian.php این فایل باید وجود داشته باشه نه Modifications.persian-utf8.php
لطفا بسته فارسی را دانلود کنید و این فایل را در مسیر مربوطه ( Themes/default/languages/ ) قرار بدید
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=23248.msg121491#msg121491 date=1262160506]
سلام
Modifications.persian.php این فایل باید وجود داشته باشه نه Modifications.persian-utf8.php
لطفا بسته فارسی را دانلود کنید و این فایل را در مسیر مربوطه ( Themes/default/languages/ ) قرار بدید
یا علی
[/quote]
با تشکر از شما من بسته فارسی رو دانلود کردم همچین فایلی داخلش وجود نداره اینم لینک دانلود
کد:
http://mirror.pdx.simplemachines.org/downloads/smf_1-1-11_persian-utf8.tar.gz
لطفا راهنمایی کنید من مشکلمو حل کنم میشه تعمیرش کرد یا اینکه میشه اونو به ورژن دیگه مثل ورژن 2 ارتقاء داد؟ راستی قبلا میتونستم قالبمو هم عوض کنم ولی الان نمیتونم ومیشه بگید آیا میتونم از مطالب و کاربران بکاپ بگیرم و دوباره نصب کنم .لطفا کمک کنید
** هایپرلینک اصلاح گردید
سلام
!
این فایل را دانلود کنید
و فایل مورد نظر را استخراج کنید
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=23248.msg121575#msg121575 date=1262260109]
سلام
!
این فایل را دانلود کنید
و فایل مورد نظر را استخراج کنید
یا علی
[/quote]
سلام خیلی ممنون این فایلو قرار دادم ولی انگار الان مشکل ./Sources/Subs.php خطا رو هنوز دارم
یوزرنیم و پسورد هاست را ارسال کنید
سلام
با تشکر از کمکتون
در پیغام خصوصی یوزرنیم و پسورد هاست رو فرستادم
سلام
دوست عزیز مشکل شما استفاده از هاست رایگان هست.
هاست های رایگان اکثرا برای بالا بردن امنیت محدودیت هایی اعمال میکنند که مشکلاتی ایجاد میشه.
برای حل مشکل پیشنهاد میکنم هاستی خریداری کنید که سازگاری کافی با اس ام اف و .... داشته باشه
یا علی