سلام
می خوام سایتم را به چند زیان ترجمه شه ؟؟
چی کار کنم ؟؟
اسکریپت ؟؟ ماژول ؟؟
چیزی هست ؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
می خوام سایتم را به چند زیان ترجمه شه ؟؟
چی کار کنم ؟؟
اسکریپت ؟؟ ماژول ؟؟
چیزی هست ؟؟
سلام
از کامپوننت Joomfish استفاده کنید. فکر میکنم نسخه فارسی این کامپوننت در سایت persianit بود.
زمستانتان سپید
مرسی روی مامبو نصب نمیشه ! :-[
خیلی شرمنده. دقت نکرده بودم سوال شما در رابطه با مامبوست. کامپوننت معرفی شده بری جوملا بود. برای مامبو کامپوننت دیگری هست.
برای مامبو باید از کامپوننت Nokkeaw استفاده کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
زمستانتان سپید
مرسی ولی این که اینکه محتوای سایت را ترجمه نمیکنه ؟؟
دقیقاً چه انتظاری دارید ؟!
شما میخواهید کامپوننت خودش سایت شما را به فارسی و یا انگلیسی ترجمه کند و سایت شما چند زبان داشته باشد ؟!؟! به این منظور بهتره که از google translate برای سایت خود استفاده کنید.
اما اگر میخواهید سایت شما چند زبانه باشد و کاربر بتواند زبان سایت را انتخاب کند و شما برای هر محتوا زبانهای مختلف منتشر کنید و ... استفاده از این کامپوننت پیشنهاد میشه. در غیر اینصورت و برای خودکار بودن این مورد حتماً از google translate استفاده کنید.
زمستانتان سپید
مرسی ولی وقتی از گوگل استفاده میکنم بالای صفحه تولبار گوگول هست و نظم قالب را به هم میریزه
** هایپر لینک حذف شدکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پس پیشنهاد میکنم از همان کامپوننت معرفی شده استفاده کنید و هر محتوای خود را نسبت به زبان مربوطه بنویسید تا مشکلی که میفرمایید بوجود نیاید.
زمستانتان سپید