چرا نمی شود تنظیمات کلی مامبو 4.6.5 را تغییر داد ! ! ! خطای ن
سلام دوستان
من به تازگی وارد مجموعه مامبو داران شدم ولی همش دارم به مشکلات عجیبی بر می خورم. :-[
من دیروز مامبو را نصب کردم و حالا که رفتم تا برخی تنتظمات را عوض کنم ولی وقتی تغییر دادم و خواستم ثبت کنم می گه ((بروز خطا! امکان بروز رسانی تنظیمات وجود ندارد!)) >:( حتی من سعی کردم که یک تغییر جزئی و و کم که امکان تغییرش هست و می دونم را انجام بدم ولی بازم نمی گذارد. :'(
دوستان من از کنترل پنل پلسک و هاست ویندوز استفاده می کنم ایا به اینا ربطی داره و در ضمن من جا های دیگرو که رفتم خوب کار می کنن مثل محتوا ها و کامپوننت ها و قالب ها ولی جای اصلیش نمی شه. :-\
از یکی که این را پرسیدم گفت اینا واسه اینه که مامبولرن امده توش تغییر ایجاد کرده و فایل ها به هم ریخته و باید بری نسخه اصلیش را گیر بیاری ولی من پدرم در امد تا همینو نصب کنم و اصلا حوصله تعویض ندارم در ضمن از کجا معلوم که این بابا راست گفته باشه . ???
من از شما دوستان گلم و به خصوص اقای مدیر می خوام که جواب سوال را بدهند و از اقای مدیر مامبولرن هم می خوام که یک دور کامل این مجموعه را چک کنند.
پاسخ : چرا نمی شود تنظیمات کلی مامبو 4.6.5 را تغییر داد ! ! !
سلام
علت اینه که تنظیمات کلی در فایل ذخیره میشه اما محوا در دیتابیس
اون کسی که گفته مامبولرن تغییر ایجاد کرده درست گفته اما فایلها رو به هم ریخته صحبتی بوده که شاید از سر .... زده ! زیاد اعتماد نکنید و سلام من رو بهشون برسونید !
مشکل شما از Read only بودن فایل configuration.php هست. پرمیشن اون رو تغییر بدید - اگر نتونستید از پشتیبانی هاست بخوایید فایل رو از حالت read only خارج کنند . مشکل شما حل میشه
یا علی
سلام
[quote author=فیروزمندان link=topic=23344.msg121806#msg121806 date=1262519753]
علت اینه که تنظیمات کلی در فایل ذخیره میشه اما محوا در دیتابیس
اون کسی که گفته مامبولرن تغییر ایجاد کرده درست گفته اما فایلها رو به هم ریخته صحبتی بوده که شاید از سر .... زده ! زیاد اعتماد نکنید و سلام من رو بهشون برسونید !
مشکل شما از Read only بودن فایل configuration.php هست. پرمیشن اون رو تغییر بدید - اگر نتونستید از پشتیبانی هاست بخوایید فایل رو از حالت read only خارج کنند . مشکل شما حل میشه
[/quote]
+
باید بگم که مامبو و جوملا و اس ام اف و هر سیستمی که بر پایه php , MySQL نوشته شده است را بهتر است در هاست linuxای نصب و استفاده کنید. چون در آموزشگاه خیاطی هیچوقت نشده مکانیکی را کامل آموزش داد! با توجه به اینکه میشه تئوری رو در آموزشگاه خیاطی به دانشجویان مکانیک آموزش داد!
اون پیغام به خاطر عدم دسترسی کافی هست و فکر میکنم همین جواب بنده که دسترسی به فایل configuration.php کافی نیست، پاسخگوی موضوع مطرح شده توسط دوست شما باشد!
یکجا یک مطلبی میخوندم که نوشته بود مامبولرن اقدام به تغییر در کدها کرده که .... وقتی با مدیر وبلاگش صحبت کردم دیدم اصلاً نمیدونه مامبو چی هست و مامبولرن چه وظیفهای دارد! پس از این حرفا زیاد شنیدیم و دیگه ... .
سلام بنده رو هم خدمت دوست گرامیتان به همراه هدایای کریسمس ارسال نمایید ;)
زمستانتان سپید
:-\ وای ...
من خیلی از مامبو خوشم می اد و حالا شما می گید نمی شود روی ویندوز.
این دوست بلانسبت . . . من اسمش ارش هست همون . . . شده بهم گفت بروی هاست ویندوز بخر که خیلی عالیه ولی روز به روز داره گندش بیشتر در می اید.
اخه من از کجا می دونستم چیزی به خوبی مامبو را نمی شه روی این ویندوز و نصب کرد.من حتما این سلاماتون را بهش می رسونم.می دونید چیه خود این دوستم از وردپرس مذخرف استفاده می کن شما که بهتر من می دونید.
حالا دوستا خوبم بگید که من چیکار کنم یعنی پولی که واسه هاست دادم پر !! برم یک لینوکس بخرم یا نه می شه تبدیل به لینوکس کرد و کنترل پنل چرت پلسک را هم به سی پنل!
اگه راهی نیست برای من خواهش می کنم مشخصات یک هاست کاملا مناسب با مامبو جان را بدهید.((امان از دست رفیق بد!))
سلام
وردپرس یکی از بهترین هاست . در این زمینه نمیشه ایرادی به ورد پرس وارد کرد.
مشکل از دوست شماست که هنوز نمیدونه و اطلاع کافی در مورد مامبو نداره . ایشون نمیدونن که مامبو با PHP نوشته شده و ...
اگر هاستتون گارانتی برگشت پول داره که پیشنهاد میکنم وجه پرداختی خود را پس بگیرید و هاست دیگه ای خریداری کنید
یا اگر قبول نکردن که وجه رو باز پس بدن میتونید اگر اونها پلن لینوکسی دارن درخواست کنید که برای شما به پلن لینوکس ترنسفر کنند .
اگر هیچ راه دیگه ای نداشتید پیشنهاد میکنم در همین ابتدا هاست مناسبی، سازگار با مامبو - جوملا تهیه کنید که این مشکلات را نداشته باشید
در مورد هاست پیشنهاد ما همیشه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]است .
یا علی
خداحافظی برای شروعی دباره
سلام
من به حرف اساتیدم اقا مهدی و فیروزمندان گوش کردم و امروز با پشتیبانی هاست تماس گرفتم خدارو شکر با هزینه ی بسیار کمی این تغییر یعنی هاست ویندوز با پانل پلسک به لینوکس با پانل cpanel داره انجام می شه.
همان طور که گفتم من از مامبو خوشم می اید و تمام این کارا رو برای استفاده از تمامامکانات مامبو استفاده می کنم.
درست که ورد پرس سیستم مشهوری هست ولی همیشه مشهوریت دال بر خوبیت هم نیست.
من اینجا می گم :
ای کسایی که می خواید هاست بخرید و می خواهید با یک سیستم جالب ساده و پویا کار کنید از همین حالا یک هاست لینوکس تمام فول با یک سی پنل بخرید.
من اینو می دونم که مثلا ویندوز چه در بعضی موارد بسیار کم بهتر هست ولی همین که مثل ادم نمی تونه خودشو با php مچ کنه می شه گفت چرند است.به نظر من برای استفاده از رایانه ویندوز و برای وب لینوکس عالیهه.
به قول معروف کم گو به گو.خدانگهدار راستی اون اموزش در بخش نصب روی پلسک و ویندوز هم پر شد.