خواهش میکنم فوریه هر کس یک نرم افزار اپلود {FTP} سراغ داره لینک مستقیمش رو بزاره و اموزش استفادش رو بگین
خواهش میکنم
فوریه
ممنون
البته معتبر باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
خواهش میکنم فوریه هر کس یک نرم افزار اپلود {FTP} سراغ داره لینک مستقیمش رو بزاره و اموزش استفادش رو بگین
خواهش میکنم
فوریه
ممنون
البته معتبر باشه
سلام
filezilla-project.org/download.php?type=client
کار با این نرمافزار هم دقیقاً مشابه کار با سیستم عامل هست ! کسی که ICDL رو بلد باشه بدون شک میتونه با این نرم افزار کار کنه به نظرم !
زمستانتان سپید
فایرفاکس یک اکستنشن برای همین کار داره که فکر می کنم مشکل شما رو حل میکنه
[quote author=sogoli link=topic=23749.msg123383#msg123383 date=1263965731]
فایرفاکس یک اکستنشن برای همین کار داره که فکر می کنم مشکل شما رو حل میکنه
[/quote]
سلام
بله افزونه ی FireFTP مورد خوبی است و برای کار راه اندازی مناسب است اما نرم افزاری که مهدی عزیز معرفی کرد امکانات بیشتری داره از جمله نمایش owner ها، امکان باز کردن چند FTP بصورت Tab داخل پنجره ی نرم افزار و...
یا علی
این لیست مناسبیه:
کد:http://www.smartftp.com/download/
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
** هایپرلینک ها اصلاح شدند
سلام ممنون از کمک هاتون ببخشید این فایر اف تی پی کجای فایر فاکسه
سلام
FireFTP به عنوان یک اکستنشن به فایرفاکس اضافه میشه و شما از منو TOOLS میتونید به اون دسترسی داشته باشید
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=23749.msg124730#msg124730 date=1265093513]
سلام
FireFTP به عنوان یک اکستنشن به فایرفاکس اضافه میشه و شما از منو TOOLS میتونید به اون دسترسی داشته باشید
یا علی
[/quote]
ممنون از راهنمایی خوبتون