بالابردن سرعت load شدن سایت
در این تاپیک سعی می کنم مطالب پراکنده ای از هر جایی پیدا کردم بگذارم.
پیشنهادم برای اولین قدم اینه که یک لوگوی فایرفاکس یا اپرا یا گوگل کروم بگذارید گوشه سایت تا مردم رو به سمتشون بکشونید. کمی هم تکنیک تبلیغاتی به کار ببرید تا بیان ازش استفاده بکنند. شاید با این کار بیش از 50 درصد مشکل سرعت حل بشه. سعی می کنم لوگوهای مناسب پیدا کنم براتون. اگر شما دارید بگذارید.
پاسخ : بالابردن سرعت load شدن سایت
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفاً پس از مطالعه این مقاله اگر مورد خاصی به نظرتان میرسد در همین تاپیک بفرمایید تا در این مقاله اضافه کنیم.
زمستانتان سپید
این مقالات هم در انجمن هستند:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام به اساتید محترم
فکر میکنم جوملا با IE سازگار نیست یا بهتره بگم ناسازگاره.....
این فکر درستیه ، آره؟
سلام
چطور به این نتیجه رسیدید !؟!
جوملا با مرورگرها کاری نداره !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
اگر ناسازگاری هم وجود داشته باشه یا مشکلی باشه از طرف IE هست.
سلام
به نظر شخصی بنده ایقدر هم که IE سر پا مونده به خاطر این هست که به صورت دیفالت روی ویندوز ها هست
وگر نه اگر به امار نگاه کنید میبینید که جای برای بحث هم نیست
موزیلا و اپرا و کروم و سافری دارن با پیشرفت های روزانه ...
امروز در روزنامه کلیک خوندم که تکنولوژی HTML 5 رو سافری شروع به ارائه کرد و در اخرین نسخه اون امکان دیدن این تکنولوژی هست و کروم هم تا حد زیادی میتونه نمایش بده
متاسفانه در ایران زیاد از IE استفاده میشه و از این مورد بدتر این هست که چون تقریباً همه از ویندوز XP استفاده میکنن IE 6 هست !!!
و کل این موضوعات به کنار هم اون طور که اقا مهدی عزیز گفتن جوملا به مرورگر ها کاری نداره و هیچ ربطی نداره اگر مشکلی هست مربوط به قالب هست نه جوملا
شاد و سلامت در پناه ایزد
کاملاً با این نظر موافقم که IE به خاطر غول لجبازی به نام مایکروسافت سر پا وایساده
و این مشکلات زیادی واسه مدیران سایتها درست میکنه چون همه مردم عادی فقط با IE کار میکنن . در صورتیکه اگه با Opera فقط یه بار کار کنن عاشقش میشن.
منم حدس میزنم از فالبم باشه. قالب من blue است و فقط عکسهاشو عوض کردم تا قرمز بشه و حجمش با اینکار 2 کیلوبات کم شده. فکر کنم حجمس 260 باشه. من دقیق نمی دونم که آیا این حجم زیاده یا نه؟ چون این دومین پروژه منه که با جوملا کار میکنم
حجم رو بر سرعت تقسیم کنیم سرعت لود به دست میاد
بهتر هست که به میزان کمترین سرعت لود بسنجیم ( دایال اپ )
حجم زیادی نیست ولی بالا امدن این سایت واسه کسایی که از دایال اپ استفاده میکنن ستم هست ;) ( مزاح بود ) البته به نوع کاربری سایت هم بستگی داره
شاد و سلامت در پناه ایزد