با سلام به همگی
آیا کسی هست که بدونه جوملا سیستم بلاگ دهی هم داره یا نه؟
اگر کسی سراغ داره بگه
ممنون
** عنوان تاپیک اصلاح شد.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام به همگی
آیا کسی هست که بدونه جوملا سیستم بلاگ دهی هم داره یا نه؟
اگر کسی سراغ داره بگه
ممنون
** عنوان تاپیک اصلاح شد.
سلام
بله. اما اگر منظورتون این هست که بطور خودکار به هر کاربر یک زیردامنه تعلق بگیره، برای اینکار باید سرور اختصاصی داشته باشید.
نمونه هایی از اکستنشنهای مربوط به Blog و MicroBlog رو در این دو صفحه می تونید مشاهده کنید:
یا علیکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=سعید link=topic=23821.msg123732#msg123732 date=1264275666]
سلام
بله. اما اگر منظورتون این هست که بطور خودکار به هر کاربر یک زیردامنه تعلق بگیره، برای اینکار باید سرور اختصاصی داشته باشید.
نمونه هایی از اکستنشنهای مربوط به Blog و MicroBlog رو در این دو صفحه می تونید مشاهده کنید:
یا علیکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
سلام
سعید جان.
خوب با داشتن سرور اختصاصی باید چه گزینه هایی فعال باشه تا این امکان بوجود بیاد
سلام
Wildcard DNS and Subdomains
+ ممکنه نیاز باشه تغییراتی در فایل httpd.conf ایجاد کنید.
یا علی
سعید جان ممنون از راهنمایی
میشه بگید از کجا میتونم اطلعات بیشتری در مورد config کردن این 2 سیستم پیدا کنم
در ضمن کسی قبلا این کار را انجام داده تا راهنمایی بیشتر را انجام بده.
سلام
این موضوع خارج از بحث انجمن مامبولرن هست.
قبلا آقای فیروزمندان و آقای نوری این کار رو برای یکی از سرویس دهندگان وبلاگ ایرانی انجام دادند.
سلام
من دنبال سیستمی مشابه در مامبو میگردم . به یک تاپیک مراجعه کردم ولی قدیمی بود .
سوال :
به ازای هر بلاگ چقدر فضا و پهنای باند باید در هاست در نظر گرفت ؟
من حدود 1000-5000 وبلاگ مد نظرم است .
ضمنا آیا مانند بلاگفا میتوان قالب بندی های متفاوتی داشت ؟ آیا پک و کامپوننت خاصی میخواد ؟
ممنون
سلام
شما دنبال یه سیستم میگردین که مثل مامبو باشه و بلاگ بده به متقاضیان ؟ یا یک اضافه برای مامبو میخواین که این کار رو بکنه ؟
اگر مورد اول باشه که خوب مشخصاً خودتون هم اطلاع دارید سیستمهای زیادی هست که مدیریت بلاگ میکنن و مخصوص همین کار هستند
اگر منظورتون مورد دوم هست من تا به حال ندیدم و فکر میکنم اگر بخواین باید نوشته بشه البته اساتید بنده بهتر میتونن در این مورد کمکتون کنن
اگر هم موری غیر این موارد هست واضح و روشن تر بیان کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام و تشکر
یک سایت دارم و میخواهم همانند تالار گفتگو ، یک کامپوننت وبلاگ به آن اضافه کنم که هر کس خواست بتواند وبلاگ ایجاد کند و مطالب را بدون هیچ مشکل و *****ی ارسال کند .
دقیقا مثل بلاگفا
سلام
سایت مامبویی هست ؟
اگر مامبویی هست من کامپوننتی برای این کار ندیدم
شاد و سلامت در پناه ایزد