عریض کردن تمپلیت PCLIFE_barbara
درود به همه دوستان
من می خوام اگه می شه یکی از دوستان تمپلیت PCLiFE-Barbara رو واسم عریض کنه،جوری که منو سمت راست با فاصله ی چند پیکسل از دیواره ی سمت راست نمایش داده بشه تا متن نوشته هایی که می ذارم رو سایت عریض تر باشه.من سمت چپ سایت نظر سنجی و ماژول جمله های اتفاقی رو دارم.می خوام پنل سمت چپ هم خیلی پهن نباشه و چند پیکسل از دیواره ی سمت چپ فاصله داشته باشه.
یه مشکل دیگه هم دارم در باره ی گذاشتن فایل فلش به جای هدر.تو سایت پیشنهادهای زیادی شده بد اما من موفق نشدم.
لطفا اگه ماژولی هست برای اینکار لینک دانلودش رو محبت کنید اگه نیست کد و محل قرار گیری کد رو واسم بنویسید
پیشاپیش ممنون از کمکتون
ID : king_nothing_1985
email:king.nothing.1985@gmail.com
دانلود تمپلیت با یه کم دستکاری خودم
کد:
http://rapidshare.com/files/340732312/Template.zip.html
** هایپرلینک اصلاح شد.
پاسخ : عریض کردن تمپلیت PCLIFE_barbara
دوست عزیز!
لطفا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه بفرمایید:
نقل قول:
6) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .
9) از نوشتن يك سوال و يا يك نامه در انجمنهاي مختلف خودداري كنيد. طبق قانون شماره 5 انجمن مناسب و مرتبط به نامه خود را انتخاب كنيد و فقط در آن انجمن نامه خود را ارسال كنيد.
پاسخ : عریض کردن تمپلیت PCLIFE_barbara
کسی من و یاری نمیکنه دوستان؟اگه لازم باشه هزینه اش رو هم پرداخت می کنم.اگه کسی مایل بود پیام خصوصی بده لطفا