پرسش هایی درباره کار با Top menu
چی جوری میتونم، طول تاپ منو را زیاد کنم، به طوری که وقتی گزینه منوی جدیدی اضافه می کنم، در راستای بقیه قرار بگیره، برای مثال وقتی تو سایتم tsrcn.ir من یه گزینه جدید بعد از کارگاهها اضافه می کنم، میره زیر درباره ما و شکل قشنگ فعلی رو به هم می ریزه.
** لینک تصحیح شد
پاسخ : پرسش هایی درباره کار با Top menu
سلام
ابتدا پیشنهاد میکنم نسخه مامبولرن را جایگزین جوملا مورد استفاده در سایت کنید تا در آینده به مشکل بر نخورید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما جواب شما :
وارد بخش مدیریت بشید و در قسمت منو ها Top منو را انتخاب کنید
در صفحه باز شده روی آیکن جدید کلیک کنید و منو های مورد نظر خود را اضافه کنید
یا علی
ممنون از توجهتون
اولا اون قسمت که گفتید نسخه مامبولرن را جایگزین کنید متوجه نشدم، منظورتون استفاده از مامبولرن به جای جوملا است؟ اگه اینطوریه پس چرا لینک دانلود جوملا را برام گذاشتید
دوما اضافه کردن مورد جدید به Top menu را بلدم مشکل من اینکه چی جوری میتونم طول این تاپ منو را بیشتر کنم(مثلا هم طول با هدر سایت) تا با اضافه کردن موارد جدید، این موارد به پایین نیاییند و تاپ منو دوخطی نشه. نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم، متاسفانه نمی شه روی سایتتون عکس آپلود کرد و من حوصله پیدا کردن آپلودسنتر برا تصاویر رو ندارم
سلام
دوست عزیز مامبولرن یک سیستم مدیریت محتوا نیست که جایگزین جوملا بشه !
مامبولرن یک تیم توسعه دهنده سیستم های مدیریت محتوا هست!
منظور ایشون نسخه جوملا هست که تیم مامبولرن منتشر کرده !
مشکل شما بخاطر سیستم آمار وبگذر هست که اضافه کردید و عرض قسمت اصلی رو کم کرده. این مشکل رو رفع کنید، جای بیشتری برای منوها باز خواهد شد.
یا علی
بابت سوتیه پست قبل شرمنده، ولی منظورم همون مامبو بود نه مامبولرن.
سلام
خیر !
مامبولرن در حال حاضر از سه سیستم پشتیبانی میکنه و اونها رو منتشر کرده !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=فیروزمندان link=topic=23868.msg123975#msg123975 date=1264490574]
سلام
ابتدا پیشنهاد میکنم نسخه مامبولرن را جایگزین جوملا مورد استفاده در سایت کنید تا در آینده به مشکل بر نخورید
اما جواب شما :
وارد بخش مدیریت بشید و در قسمت منو ها Top منو را انتخاب کنید
در صفحه باز شده روی آیکن جدید کلیک کنید و منو های مورد نظر خود را اضافه کنید
یا علی
[/quote]
در پست بالا به لینک توجه بیشتری کنید !
یا علی
دوستان یه لطفی بکنید و کمک کنید تا بتونم نمایش top menu را در مرورگر IE اصلاح کنم و مثل فایرفاکس نمایش داده بشه
لطفا ملاحظه کنید
tsrcn.ir
** هایپرلینک اصلاح شد
[quote author=سعید link=topic=23868.msg124022#msg124022 date=1264502386]
مشکل شما بخاطر سیستم آمار وبگذر هست که اضافه کردید و عرض قسمت اصلی رو کم کرده. این مشکل رو رفع کنید، جای بیشتری برای منوها باز خواهد شد.
[/quote]