چگونه سایت سریعتر در موتور جستجو شناخته شود؟
من در موتورهای جستجو مثل گوگل و یا bing نام سایت را معرفی می کنم ولی خیلی زمان می برد که سایت در گوگل نمایش داده شود و یا در بینگ دیرتر!
سئو سایتم فعال است.
وقتی نام محصولی یا چیزی را در سایت ایستگاه یا نیاز روز یا سایت خود شما مامبو و ... معرفی یا تبلیغ می کنم بلافاصله در عرض چند ساعت در تمام موتورهای جستجوی معروف یاهو گوگل بینگ و ... نمایش داده می شود.
خوب مشکل چیست که من دستی هم در این موتورها معرفی می کنم ، به نتیجه درستی نمی رسم.
یه مشکل دیگه اینکه من سایتم ir. می باشد که مورد تحریم است و ظاهرا گوگل و ... برای این پسوند تبلیغ کلیکی نمی کند، شما چه پیشنهاد می کنید؟
ولی خیلی سایت ها مثل آفتاب.آی آر و ... که با این پسوند هستند در گوگل صفا می کنند.
آیا باید پولی داد یا ...؟
لطفا راهنمایی کنید.
من خیلی مطالب را در مورد سایت مپ و غیره خواندم ولی به نتیجه درستی نرسیدم.
پاسخ : چگونه سایت سریعتر در موتور جستجو شناخته شود؟
سلام.
سوال دوم شما مطابق قوانین باید در تاپیک جداگانه ای بیان بشه، چون به عنوان تاپیک هم مربوط نیست.
در مورد اینکه چرا مطالب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به سرعت در گوگل ایندکس میشن، اما مطالب سایت شما نه، خوب این طبیعی هست.
Pagerank صفحه اصلی مامبولرن 6 یا در آستانه 7 هست، اما مطمئنم با این اوصافی که بیان کردید، Pagerank سایت شما از 1 بالاتر نخواهد بود.
شما باید سایتتون رو برای موتورهای جستجو بهینه کنید و سعی کنید Rank سایتتون رو هم افزایش بدید. همچنین از Sitemap استفاده کنید.
در این موارد مقالات مفصلی در انجمن مامبولرن موجود هستند. از جمله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با مطالعه این مقاله و سایر مقالاتی که در انجمن مامبولرن یا سایت های تخصصی SEO موجود هستند، می تونید دانشتون رو در این زمینه افزایش بدید.
یا علی
این سایت 3 ماه است که ثبت شده و مطالب آن نیز ثابت است.
نمی دونم این پست شما جنبه سوالی داشت یا خیر
منتها اگر نیاز به بررسی بیشتری دارید، لطفا آدرس سایتتون رو بفرمایید.
یا علی