قالب از طریق کنترل پنل مدیریت هم قابل ادیت هست؟
سلام فکر میکنم سوالم تکراری باشه به هر حال عذر خواهی میکنم راستش باید مدیریت یه جوملا که نصب شده و به هیچ عنوان به هاست دسترسی هم نمیدن به عهده بگیرم نمیدونم چطور میتونم این قالب ویرایش کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
در ضمن این اولین پست من تو این انجمن هست .
یه سوال دیگه این که قسمت اچ تی امل واسه یه مطلب جدید کار نمیکنه یعنی وقتی کد اچ تی ام ال اضافه میکنم بعد که مطلب تایید و ارسال میشه کدها رو نشون میده ؟!
** دو پست شما یکی شد
پاسخ : قالب از طریق کنترل پنل مدیریت هم قابل ادیت هست؟
سلام
به انجمن مامبولرن خوش آمدید.
--------------------------------------------------------------------------------------
قوانین انجمن:
6) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .
--------------------------------------------------------------------------------------
[quote author=fatima1383 link=topic=23937.msg124276#msg124276 date=1264707628]
سلام فکر میکنم سوالم تکراری باشه به هر حال عذر خواهی میکنم راستش باید مدیریت یه جوملا که نصب شده و به هیچ عنوان به هاست دسترسی هم نمیدن به عهده بگیرم نمیدونم چطور میتونم این قالب ویرایش کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
[/quote]
مدیریت > الحاقات > مدیریت قالب ها > روی نام قالب مورد نظر کلیک کنید و در صفحه ی تنظیمات قالب، روی دکمه ی "ویرایش HTML" و "ویرایش CSS" در toolbar بالا کلیک کنید.
[quote author=fatima1383 link=topic=23937.msg124276#msg124276 date=1264707628]
یه سوال دیگه این که قسمت اچ تی امل واسه یه مطلب جدید کار نمیکنه یعنی وقتی کد اچ تی ام ال اضافه میکنم بعد که مطلب تایید و ارسال میشه کدها رو نشون میده ؟!
[/quote]
برای وارد کردن کدهای HTML در بالای ادیتور [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]، یک دکمه هست که روی اون کوچک نوشته شده HTML و عنوانش هست "Inser/edit HTML"
باید از طریق این دکمه کد html رو بدید تا در مطلبتون اعمال بشه.
یا علی
درباره قالب مرسی من اون دکمه اچ تی امل دیدم و اینکار و کردم بعد از ارسال مطلب کدها ی اچ تی امل داخل مطلب نشون داده میشه و بی تاثیره
من حتی دستری به ویرایش قالب هم ندارم یعنی کسی که جوملا رو نصب کرده فکر کنم اونم پاک کرده
** دو پست شما یکی شد
[quote author=fatima1383 link=topic=23937.msg124283#msg124283 date=1264711238]
درباره قالب مرسی من اون دکمه اچ تی امل دیدم و اینکار و کردم بعد از ارسال مطلب کدها ی اچ تی امل داخل مطلب نشون داده میشه و بی تاثیره
[/quote]
دوست عزیز سلام.
آیا شما دسترسی به مدیریت هاست دارید
اگر آری
1- در قسمت تنظیمات کلی باید
ویرایشگر WYSIWYG پیش فرض میباشد
را no edithor انتخاب کنید
2- اگر هم قابل ویرایش نبود باد وارد مدیریت هاست شوید و سطح دسترسی configuration.php را 777 کنید.
پیروز باشید
من اعلام کردم به هاست هم دسترسی ندارم
خوب به مدیر هاست بگید که تنظیمات بند 2 را انجام بدهد.