نوشتن خلاصه مطلب و ادامه آن
با سلام
من می خواهم مقالات را به صورت دو خطر خلاصه بنویسم و بعد کاربر با کلیک روی ادامه مطلب بقیه آن را مشاهده کند. ولی هرچی تلاش کردم به کمک کلیدهای قطع صفحه و ادامه مطلب که در بخش ایجاد مقاله جدید وجود داره اینکار را انجام بدم نشد. چطور باید اینکار را انجام بدم
با تشکر
پاسخ : نوشتن خلاصه مطلب و ادامه آن
با سلام
شما وقتی روی ادامه مطلب کلیک می کنید یک خط قرمز رنگ نمایش داده می شود؟
موفق باشید
با سلام
من وقتی کلید ادامه مطلب را می زنم به جای آنکه یک خطر قرمز رنگ نشان داده شود یک خط سیاه رنگ نشان داده می شود و در front end هم درست نمایش نمی دهد.
سلام
لطفا دسترسی به مدیریت جوملا رو بصورت خصوصی در اختیار من قرار بدید تا بررسی کنم.
یا علی
با سلام چطوری باید پیغام خصوصی بدم با تشکر
سلام. با استفاده از این آیکون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یا کلیک روی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و بعد ارسال پیام خصوصی.
یا علی
دوستان کسی نیست به من بگه چرا من نمی تونم ادامه مطلب درست کنم و به جای نوار قرمز رنگ یک نوار سیاه رنگ می آید و کار هم نمی کنه
[quote author=سعید link=topic=24019.msg124643#msg124643 date=1265012037]
سلام
لطفا دسترسی به مدیریت جوملا رو بصورت خصوصی در اختیار من قرار بدید تا بررسی کنم.
یا علی
[/quote]
سلام
من مشکلی در سایت شما ندیدم!
یک مطلب تستی در صفحه اصلی سایت شما با موفقیت منتشر شد.
در صفحه اصلی خلاصه مطلب دیده میشه و وقتی روی ادامه مطلب کلیک می کنید، ادامه مطلب.
با تشکر سعید جان من هم توی صفحه فرونت پیج مشکلی برای اینکار ندارم اما توی صفحات دیگه نمی تونم اینکار را انجام بدم. آیا مشکل از سایت منه یا اینکه اینکار را فقط در صفحه فرونت پیج می شه انجام داد.