سلام و خسته نباشید....
میشه 1 فاروم خوب به من معرفی کنید؟؟؟؟
این سایت از چه فارومی استفاده میکنه و از کجا میشه دانلود کنیم؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام و خسته نباشید....
میشه 1 فاروم خوب به من معرفی کنید؟؟؟؟
این سایت از چه فارومی استفاده میکنه و از کجا میشه دانلود کنیم؟؟؟؟؟؟
سلام
ما در این انجمن از SMF استفاده میکنیم .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
با سلام
دوستان عزیز من موقع نصب کامپوننت ارور زیر را میگیرم و اصلا اگر ممکن است روش اتصال فروم به مامبو را توضیح بفرمائید ممنون میشوم .
با تشکر
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in c:\appserv\www\mambo\administrator\components\com_ smf\admin.smf.php on line 150
سلام
قبلا بحث شده دوست خوبم
یه سرچ بزن
با RSS وصلش میکنن معمولا
یا علی
دوست عزیز با rss چگونه میشود منو درست کرد ؟ ضمنا پس نقش کامپوننت bridge چه میشود ؟
در ضمن سرچ کردم چیزی پیدا نکردم .
با تشکر
سلام دوست گلم
شما تو ماژول هاتون یه ماژول جدید میسازین، بعد لینک rss فروم رو بهش میدین
bridge هم برای این به کار میره که کاربر های فروم و سایت یکی بشوند، که توصیه نمیشه :)
یکم بهتر سرچ کن(واژه SMF و RSS رو سرچ کن ببین چیزی پیدا میکنی؟)
یا علی
خوب این رو از اول تا آخر بخون ببین چیزی دستگیرت میشه؟
یا علی
دوست غزیر از لینکت متشکرم و به محض ok شدن خبر میدهم
ممنون
آقا معذرت
یک سوال دیگر
اگر ما بخواهیم مامبو و smf جدا باشند و لینک بدهیم مثل خود سایت مابو لرن گذشته از لینکستان ، چکار کنیم که فقط با یک کلیک smf در صفحهجدید باز شود .
ممنون :)
سلام، کاشکی سوالت رو یه جای جدید میپرسیدی... ولی حالا، تو قالبت میتونی دستی بهش لینک بدی :)
موفق باشی یا علی