سلام
من یک قالب میخوام که منوی افقی داشته باشه. یعنی همون منوی بالا
البته با این ویژگی که زیر منوهای هر آیتم در منوی بالا، باز شونده باشند (درست مثل منوی بالای انجمن) نه اینکه فقط سرمنوها نمایش داده بشوند
کسی چنین قالبی سراغ داره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من یک قالب میخوام که منوی افقی داشته باشه. یعنی همون منوی بالا
البته با این ویژگی که زیر منوهای هر آیتم در منوی بالا، باز شونده باشند (درست مثل منوی بالای انجمن) نه اینکه فقط سرمنوها نمایش داده بشوند
کسی چنین قالبی سراغ داره؟
سلام
قالب های زیر رو ببینید باید بینشون چنین قالبی پیدا بشه
یا علیکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من دنبال قالب رایگان هستم.
آقا محسن شما جای دیگه سراغ نداری؟ البته رایگان زیاد پیدا کردم اما اینجوری که میخوام (منوی آبشاری از بالا به پائین) توشون نبود
سلام
برای رایگان لینک ها زیر را بررسی کنید
یا علیکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
راهی وجود نداره که در همین قالب پیشفرض 4.6.5 بشه منوی بالا رو جوری دستکاری کرد که زیرمنوهاش آبشاری(پائین افتادنی) باز بشوند؟
سلام
باید از ماژولهایی استفاده کنید در موقعیت مربوطه که چنین کاری رو انجام بدهند مگر اینکه در اونجا خودتون دستی در قالب بنویسید (جاوایی). یا از نرم افزاریی همچون DHTML Menu استفاده کنید یا ... . خلاصه همیشه راهی هست !
زمستانتان سپید
سلام
پسر مهربون دستت درد نکنه
بهترین راه استفاده از همون ماژول هاست. از swfreemenu استفاده کردم