joomlatags-core1.2.8 چی هست؟
سلام
کار کامپوننت joomlatags-core1.2.8 چی هست؟
نوشته ایجاد تگ
تگ هم همون نوشته های مرتبط با اون پست هست که ته پست نشون داده میشه ولی وقتی که من برای یک نوشته تگ معرفی میکنم وقتی روی اون تگ کلیک میکنم میره تو یک صفحه که فقط اسم اون تگ رو نوشته. یعنی کارش فقط همینه؟ نباید از قبل تگ ها رو مشخص کرد که مثلا اگر برای نوشته ای که در مورد ابزار طراحی هست زیرش تگ های براش فتوشاپ پترن اکشن رو داشته باشه و وقتی که کاربر روی تگ براش کلیک کرد بره تو بخشی که من از قبل برای براش ها ساخته بودم و تو اون بخش و مجموعه فقط براش ها نمایش داده بشن؟
اگر این توضیح تگ مطلب نیست پس تگ مطلب چی هست؟ آیا تگ برای یاد اوری به کاربر هست که بدونه موضوعی که داره مشاهده میکنه در مورد چی ها هست و یا موضوعات مرتبط با اون چی ها هست؟
یا اینکه تگ مثل کلمات کلیدی نقش در جستجوی بهتر در موتور جستجو را داره؟
نوشته هام شبیه به تومار شد . شرمنده
برام توضیح بدید
پاسخ : joomlatags-core1.2.8 چی هست؟
سلام
مطالبی که پیرامون یک موضوع مشترک هستند توسط تگ ها برچسب گذاری میشن یعنی مثلا در صفحه ی مربوط به تگ "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]" تمام مطالب سایت که به نحوی به جوملا مربوط هستند، لیست شده اند.
درنتیجه بنده بعنوان کاربر سایت از این طریق خیلی راحت میتونم به مطالب مرتبط به موضوع مورد علاقم در هر زمینه ای برسم.
این امر همونطور که به کاربر کمک میکنه مطالب رو پیدا بکنه، به موتورهای جستجو هم کمک میکنه.
حال آنچه این امر رو بیشتر تسهیل میکنه چیدمان تگ هاست. تگ ها به دو صورت "الفبایی" و "میزان محبوبیت" در سایت ها میتونن لیست بشن. یعنی یا بصورت الفبایی یا بر اساس تعداد بازدیدی که داشتند.
در حالت الفبایی شکل تگ ها عادی است و لیست شده اند و در حالت "میزان محبوبیت" تگ های با بازدید بیشتر پر رنگ تر یا درشت تر یا با رنگ دیگری هستند.
در کامپوننت joomlatags شما میتونید در قسمت مدیریت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]، واسه تمام مطالب سایتتون بصورت تک تک tag ها رو تعریف کنید. همچنین میتونید هنگام ایجاد مطلب و با زدن دکمه ی tags در زیر ادیتور، این کار رو انجام بدید.
یا علی
نقل قول:
در کامپوننت joomlatags شما میتونید در قسمت مدیریت کامپوننت، واسه تمام مطالب سایتتون بصورت تک تک tag ها رو تعریف کنید. همچنین میتونید هنگام ایجاد مطلب و با زدن دکمه ی tags در زیر ادیتور، این کار رو انجام بدید.
من هم درست همین کار رو میکنم تگ هم نوشته میشه ولی وقتی روی تگ کلیک میکنم وارد صفحه ای میشه که هیچ مطلبی جز اسم تگ درش وجود نداره
آیا این امکان نیست که مثلا
من 8 مطلب در سایت دارم که 3 تای اون ها مربوط به گرافیک میشه پس من برای 3 تا از پست هام که به گرافیک مربوط میشه در هنگام پست دادن تگش رو گرافیک معرفی میکنم
حالا انتظار دارم وقتی کاربر وارد یکی از پست های موضوع گرافیک شد با کلیک روی تگ گرافیک تمام موضوعاتی که من در آنها تگ گرافیک رو اضافه کردم رو نشون بده
برای این کار باید چه کرد ؟ چه تنظیماتی باید انجام داد تا این کامپوننت این کارو بکنه؟
اصلا کار این کامپوننت اونی که من میخوام هست ؟ اگر نیست یکی معرفی کنید که نیاز منو برطرف کنه
ممنونم
** دو پست شما یکی شد
سلام
اگر ممکنه یوزرنیم و پسورد ادمین جوملا را ارسال کنید بررسی میکنم
یا علی
آقای فیروزمندان میخواین من باتون کامپوننت رو بفرستم؟
فارسی شده هم هست
ممنونم
خیر نیازی به کامپوننت نیست
در صورتی که تمایل دارید مشکل سایتتون رو بررسی و حل کنم به پست قبل دقت کنید
سلام از کمکتون ممنونم
مشکل از این ورژن بود
سایتش یعنی جوملا تگ یک نسخه ی جدید داده که 1.3 هست که توی اون این مشکل حل شده .
موفق باشید