فهميدم پيشوند ديتابيس در اس ام اف
سلام
من كل فايل هاي smf 1.1.10 رو از دست دادم و فقط خوشبختانه ديتابيس تو phpmyadmin باقي موند
حالا smf 1.1.11 رو نصب و ديتابيس ها رو از settoing.php جايگزين كردم ولي باز انجمن صفر كيلومتر هست حدس ميزنم موقع نصب قبلي پيشوند بانك اطلاعاتي از _smf رو تغيير داده بودم حالا يادم نيست به چي تغيير داده بودم! چطوري ميتونم بفهمم چي بود؟ اصلا اين مشكل ممكنه از اين باشه؟
ممنون
پاسخ : فهميدم پيشوند ديتابيس در اس ام اف
سلام
با استفاده از PHPmyadmin می تونید وارد دیتابیس بشید و پیشوند داول قدیمی رو ببینید.
صدها بار در این انجمن توصیه شده قبل از انجام هر کاری مثل نصب، ارتقا، دستکاری کدها، نصب بسته و ... پشتیبان تهیه کنید.
با استفاده از یکی از این دو روش می تونید SMF رو مجددا راه اندازی کنید:
1- پشتیبان (روزانه / هفتگی / ماهانه) کنترل پنل
2- اگر دیتابیس قبلی رو داشته باشید، SMF 1.1.11 رو در یک پوشه جدید و با یک دیتابیس جدید نصب کنید. از تنظیمات دیتابیس سیستم نصب شده رو به دیتابیس قبلی تغییر بدید. بسته ارتقا رو دریافت و روی هاستتون جایگزین کنید و فایل upgrade.php رو اجرا کنید. ضمنا قبل از انجام این کار از دیتابیس فعلی پشتیبان تهیه کنید.
یا علی
خب بك آپ گرفتم از db چون بالاي 700 مگ بود طول كشيد
حالا مراحل طي شد و آخر اجراي آپگيرد.php اين اومد :
کد:
Upgrading...
Updating and creating indexes...
Reordering boards and categories... done.
Updating indexes and data on "smileys"... Unsuccessful!
This query:
ALTER TABLE PISHVANDEdb_smileys
ORDER BY LENGTH(code) DESC;
Caused the error:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'LENGTH(code) DESC' at line 2
كه از يه بك آپ قديمي پوشه اسمايل هاي ياهو رو هم كه اضافه كرده به پوشه اسمايل اضافه كردم ولي حالا نميدونم دقيقا از phpmyadmin جدول PISHVANDEdb_smileys چه تغييري بايد بدم؟
باتشكر
سلام
مراحل گفته شده در لینک بالا را پیش بگیرید مشکل حل میشه
یا علی