مشکل در استفاده از قالب mittwoch
ب سلام
من می خواستم از قالب mittwoch برای سایتم استفاده کنم اما هر کاری کردم نتونستم دو کار زیر رادر آن انجام بدم.
1- قرار دادن لوگوی سایتم در بالای آن( من برای قرار دادن لوگو به بخش image های قالب می رفتم و لوگوی خودم را جای لوگوی سایت که معمولا اسمش header بود جابجا می کردم اما مثل اینکه این قالب یک لوگو نداره و فقط یک عکس کوچک را تکثیر کردند. و من همه عکس های فایل image را نگاه کردم اما نشد.
2- می خواستم برای سایتم یک top menu مثل همونی که توی عکس زیر است ( منوهای آبی بالای صفحه)اما ماژول در موقعیت های مختلفی مثل top،user3 و غیر ه گذاشتم اما نشد. از طریق آدرس site/?tp=3 هم استفاده کردن تا جای تاپ منو را پیدا کنم که user3 زده بود اما باز هم مشکل من حل نشد. .
با تشکر
اینم عکس قالب که از توی سایت persianit.ir دانلودش کردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پاسخ : مشکل در استفاده از قالب mittwoch
سلام
1- برای این مورد باید فایل index.php قالب را ادیت کنید و در قسمت بالا هدر ست کنید. در حال حاضر این قالب تصویری به صورت background نمایش میده اما برای اضافه کردن هدر شما نیاز دارید که این فایل را ادیت کنید
2- باید منو مورد نظر خود را در موقعیت user3 منتشر کنید
توجه : این قالب برای جوملا 1 طراحی شده و به صورت Legacy روی جوملا 1.5 کار میکنه ...
یا علی
با سلام من همانطور که گفتید منوی مورد نظر را در موقعیت user3 قرار دادم اما منوی این شکلی درآمده و مثل چیزی که در نمونه این قالب هست نشده .
beheshtiyan.com
یوزرنیم و پسورد سایت رو ارسال کنید بررسی میکنم و نتیجه را اینجا مینویسم
یا علی
سلام
لطفا سایتتون رو ببینید
شما باید از قسمت تنظیمات این ماژول مقدار پسوند کلاس منو را برابر با -nav ست میکردید
پیشنهاد میکنم سایتتون رو به جوملا مامبولرن تبدیل کنید !
یا علی
سلام
چطور می تونم جوملای سایتم را تغییر بدم. اگر اینکار را بخوام انجام بدم آیا مطالبی که روی سایت دارم از بین می ره.
با تشکر
سلام
خیر مطالب از بین نمیرود.
بسته ی جوملای مامبولرن رو آپلود کنید در پوشه ی جوملای کنونی و از حالت فشرده خارج کنید تا فایلهای جوملای جدید روی جوملای پیشین اووررایت شود. سپس پوشه ی installation رو حذف کنید.
یا علی