تشخیص هم نیاز بودن ماژول و کامپونت
سلام
حتما تا حالا با کامپونت هایی برخوریدی که برای استفاده نیاز به نصب ماژول مورد نظر خودشون رو دارند؟!! میخواستم ببینم چجوریاس این مسله؟از کجا باید فهمید یک کامپونت برای بهره برداری نیاز به نصب یک ماژول داره یا نه؟ مثلا از تبلیغات حرفه ای که استفاده کرده بودم توی صفحه ایندکس نمییومد تا اینکه توی این انجمن فهمیدم برای استفاده باید در کنارش ماژول مربوطش نصب بشه؟!
حکمت این مسله در چیه؟ آیا میشه این مورد رو جزو ضعف های مامبو نام برد ؟
در صورتی که قرار باشه در کنار هسته یک پورتال از اضافات استفاده بشه منطقی اینه که از یک نوع روش استفاده بشه یا کامپونت یا ماژول یا مامبوت مامبو تنها سیستمی هست که این سه نوع اضافات رو درکنار هم داره و در گاهی اوقات(مثل همین مثال من) حتی با هم میبایست بکار برد!
الان هر پورتال یا CMS رو ببینید منطقا نیاز به اضافات داره ولی از یک روش استفاده شده برای اتصال این اضافات به هسته ولی توی مامبو اینطور نیست
البته ببخشید پرچونگی کردم هدفم رسوندن منظور و تیتر کردن تفاوت ها بود لطفا یه نفر بصورت کامل در مورد مامبوت - کامپونت - ماژول ها بطور کامل توضیح بده و اینکه چرا اینطوری  و چرا سه نوع اضافات در کنار و ادغام شده؟
اگه از بعضی اصلاحات نادرست استفاده کردم عذر میخوام بزارید به پای آماتور بودن توی مباحث حرفه ای مامبو
پاسخ : تشخیص هم نیاز بودن ماژول و کامپونت
سلام
سیاوش عزیز لینک زیر رو ببین :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در واقع کامپوننت ها همون ماژولها در نیوک هستن که با اضافه شدن به مامبو یه قابلیت جدید به اون اضافه میکنن . مثل کامپوننت دانلود که به مامبو امکان مدیریت فایلها و آپلود و دانلود رو اضافه میکنه . این کامپوننت میتونه مستقیما و در قالب یک صفحه در قسمت کاربری نمایش داده بشه .
اما ماژولها برنامه هایی هستن که با کمک کامپوننت ها و ابزارهای دیگه امکانی رو در اختیار ما میذارن . مثلا ماژول بیشترین دانلود ها که به کمک کامپوننت دانلود و گرفتن query از تیبل های این کامپوننت فایلهایی که بیشترین دانلود داشتن رو در یک قسمت سایت به ما نشون میده
و مامبوت ها : میشه گفت یه نوع هک در مامبو هستن . برنامه هایی هستن که معمولا با هسته سر و کار دارن . این مامبوت ها هم فعالیت خود رو روی کامپوننت ها زوم میکنن . به عنوان مثال اگر در سایت شما کسی کلمه ای رو سرچ کنه تنها در مطالب به دنبال کلمه مورد نظر میگرده اما با نصب مامبوت سرچ دانلود با سرچ یک کلمه در قسمت دانلود ها هم به دنبال این کلمه میگرده و اگر پیدا کرد نمایش بده
امیدوارم منظور رو رسونده باشم ...
بیشتر این موارد با کار زیاد با مامبو برای شما ملموس تر میشه .
باز هم اگر سوالی بود من در خدمتتون هستم
یا علی
سلام
آقای فیروزمندان!
ممنون
خیلی وب بود ممونم محسن جان