در مورد کامپوننت EZCZsubmit_farsi
موقع استفاده از این کامپوننت در صفحه نخست از طریق یک کادر drop down از ارسال کننده خواسته می شود بخش مورد نظر خود را انتخاب کند و در این منو تمام بخش های موجود را نشان می دهد. چگونه می شود طوری تنظیم کرد که فقط یک یا دو بخش محدود را نشان دهد. به عبارتی فقط اجازه ارسال مطلب به یک یا دو بخش مشخص را بدهد.
پاسخ : در مورد کامپوننت EZCZsubmit_farsi
ُسلام
از این ورژن کامپوننت استفاده کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد از نصب در قسمت مدیریت Section ID و Category ID رو ست کنید .
یا علی
این ورژنی که شما گفتین مشکلش اینه که ادیتور نداره. از این لحاظ چکار میشه براش کرد؟
میشه با تغییرات در کد ادیتور رو بهش اضافه کرد
[quote author=agri link=topic=2535.msg15190#msg15190 date=1160014520]
موقع استفاده از این کامپوننت در صفحه نخست از طریق یک کادر drop down از ارسال کننده خواسته می شود بخش مورد نظر خود را انتخاب کند و در این منو تمام بخش های موجود را نشان می دهد. چگونه می شود طوری تنظیم کرد که فقط یک یا دو بخش محدود را نشان دهد. به عبارتی فقط اجازه ارسال مطلب به یک یا دو بخش مشخص را بدهد.
[/quote]
با سلام
برای تعیین بخش خاصی برای ارسال مطلب توسط کامپوننت EZCZsubmit_farsi میتوانید کد های آن را به شکل زیر تغییر دهید :
1 – فایل components\com_czsubmit\czsubmit.php را باز کرده
2- عبارت
$database->setQuery( "SELECT * FROM #__sections LIMIT 20");
را به صورت زیر تغییر دهید :
مثال:
ارسال مطلب فقط برای بخش با شماره 8
$database->setQuery( "SELECT * FROM #__sections where id=8 LIMIT 20");
ارسال مطلب برای سه بخش مثلا بخش 3 و 5 و 9
$database->setQuery( "SELECT * FROM #__sections where id=3 or id=5 or id=9 LIMIT 20");
توضیح : این قسمت مربوط به انتخاب و جدا سازی بخش های نمایش داده شده برای ارسال مطلب در این کامپوننت است که با عبارت
Where id =x
میتوانید بخش دلخواه خود را تعیین کنید و با استفاده از
Or id=y
در ادامه آن میتوانید چند بخش را برای ارسال مطلب تعیین کنید .
دوست عزیز ضمن تشکر از راهنمایی خوب و مفیدتون، اگه بخوایم مجموعه رو هم محدود کنیم چکار باید کرد یعنی به عنوان مثال مجموعه 13 از بخش 5 و مجموعه 15 از بخش 7 رو فقط نشون بده.
با سلام من این کامپوننت رو نصب کردم ولی وقتی وارد کامپوننت میشوم و enable رو میزنم و ذخیره می کنم باز هم دوباره enable نمی شود من بخش و مجموعه را نیز درست انتخاب می کنم ولی نمی دانم چا کار نمی کند در واقع وقتی برای ساخت لینکی از این کامپوننت در منو اصلی و در قسمت کامپوننتهای آن می روم اصلا چنین کامپوننتی در لیست برای انتخاب وجود ندارد این رو هم بگوییم که از ورژن حرفای و ارتقا داده شده به 4.5.4 استفاده می کنم لطفا راهنمایی بفزمایید.
لطفا قوانین رو رعایت کنید!
نقل قول:
23 - حتی الامکان از پست دادن در تاپیکهای قدیمی که موضوع آنها بررسی شده ( به اصلاح off topics ) بپرهیزید.
شما باید بر روی کامپوننت کلیک کنید نه لینک کامپونت اگر بازم نیومد یکبار uninstall & install کنید.