این ماژول یا کامپوننتی که در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
است و به صورت درختی نمایش می ده چی هست
نمایش نسخه قابل چاپ
این ماژول یا کامپوننتی که در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
است و به صورت درختی نمایش می ده چی هست
سلام
در مامبو-دیگ از sobi2 استفاده شده است.
زمستانتان سپید
من برا مامبو می خوام استفاده کنم
ولی چند تا دانلود کردم دیدم ارور می ده
بعد فهمیدم برا جوملا هست
لینک دانلود رو اگه لطف کنید ممنون می شم
کد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
ممنون از جوابتون
همینو قبلا دانلود کردم ولی ارور می ده
لود universal - با مشکل مواجه شد
Severe: خطا XML در d:\appserv\www\mambo\media\install_4b7c187744820\c onfig.xml: MOSINSTALL در CONFIG پیدا نشد
Severe: خطا XML در d:\appserv\www\mambo\media\install_4b7c187744820\c onfig.xml: MOSINSTALL در PARAMS پیدا نشد
Severe: خطا XML در d:\appserv\www\mambo\media\install_4b7c187744820\c onfig.xml: MOSINSTALL در PARAM پیدا نشد
Severe: خطا XML در d:\appserv\www\mambo\media\install_4b7c187744820\c onfig.xml: MOSINSTALL در OPTION پیدا نشد
Severe: خطا XML در d:\appserv\www\mambo\media\install_4b7c187744820\c onfig.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده OPTION می باشد.
Severe: خطا XML در d:\appserv\www\mambo\media\install_4b7c187744820\c onfig.xml: MOSINSTALL در OPTION پیدا نشد
Severe: خطا XML در d:\appserv\www\mambo\media\install_4b7c187744820\c onfig.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده OPTION می باشد.
Severe: خطا XML در d:\appserv\www\mambo\media\install_4b7c187744820\c onfig.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده PARAM می باشد.
Severe: خطا XML در d:\appserv\www\mambo\media\install_4b7c187744820\c onfig.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده PARAMS می باشد.
Severe: خطا XML در d:\appserv\www\mambo\media\install_4b7c187744820\c onfig.xml: آخرین تگ باز شده بوده اما آخرین تگ پیدا شده CONFIG می باشد.
Fatal: XML error in d:\appserv\www\mambo\media\install_4b7c187744820\c onfig.xml: no installer install_
[ ادامه ... ]
سلام
یک بار قبل از این نصب کردین ؟
بعد از نصب پاک کردین ؟ درست و کامل پاک کردین ؟
نصب نکرده ام
اولین بار هست
ورژن مامبو من 4.6.5 هست
سلام
این فایل رو امتحان کنید :
زمستانتان سپیدکد:http://www.sigsiu.net/download/components/sigsiu_online_business_index_2_for_joomla_1.0.x.html
مثل این که قراره کار ما انجام نشه
ممنون از راهنماییتون
به نظر شما دوستان باید چیکار کنم
[hr]
مامبو رو یه بار دیگه و رو یه سیستم دیگه نصب کردم ولی بازم جواب نداد
** دو ارسال شما یکی شد
دوست عزیز دقیقاً لینکی که بنده ارائه کردم را دانلود و سپس نصب کنید. اخطارهایی که مشاهده میکنید را اینجا قرار دهید تا راهنمایی کنیم.
زمستانتان سپید