راهنمایی در مورد کوتاه کردن لینکهای فروشگاه virtuemart
سلام
من در فروشگاه سایت بخشهایی را تشگیل داده ام. مانند بخش سخت افزار و یا نرم افزار. اما لینک این بخشها بسیار بلند و تقریبا نامفهوم است. و با این تفاصیر برای موتورهای جستجو گر هم نامفهوم میباشد. برای اینکه بتوانم این لینکها را سازگار با موتورهای جستجو گر کنم چگونه باید عمل کنم؟ آیا پلاگین و یا ماژول خاصی این کار را برای فروشگاه انجام میدهد؟
با تشکر
پاسخ : راهنمایی در مورد کوتاه کردن لینکهای فروشگاه virtuema
سلام
شما میتونید با استفاده از کامپوننت ARTIO JoomSEF و پلاگین VirtueMart SEO Plugin for ARTIO JoomSEF به هدف خود برسید
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=24410.msg126280#msg126280 date=1266136626]
سلام
شما میتونید با استفاده از کامپوننت ARTIO JoomSEF و پلاگین VirtueMart SEO Plugin for ARTIO JoomSEF به هدف خود برسید
یا علی
[/quote]
ممنونم جناب آقای فیروزمندان . اما متاسفانه اینها تجاری هستند! به نظر شما چی کار کنم که به صورت فری هم بشه؟
من کمپوننت ARTIO JoomSEF نسخه 3.3.3 نال شده را پیدا کردم و روی سایت نصب کردم اما لینکها به شدت به هم خورد . آقای فیروزمندان لطف کنید یک آموزش و یا توضیحی هم بدهید. پلاگین VirtueMart SEO Plugin for ARTIO JoomSEF را هر چقدر سرچ کردم پیدا نکردم در صورت امکان این را هم به من لینک بدهید که بتوانم دانلود کنم
در کل لطفا تا اتمام این مراحل من را راهنمایی بفر مایید
با تشکر
** دو ارسال شما یکی شد
سلام
کامپوننت ARTIO JoomSEF رایگان است اما پلاگین VirtueMart SEO Plugin for ARTIO JoomSEF تجاری میباشد.
آخرین نسخه ی کامپوننت رو از مسیر زیر بگیرید، شاید نسخه ای که گرفتید مشکل داشته باشد:
کد:
http://extensions.joomla.org/extensions/site-management/sef/1063
قوانین انجمن:
39) پشتیبانی از الحاقات و قالب های غیر رایگان و دارای کپی رایت، جزء تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. لطفا در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید .
یا علی
[quote author=کبیری link=topic=24410.msg126408#msg126408 date=1266225208]
سلام
کامپوننت ARTIO JoomSEF رایگان است اما پلاگین VirtueMart SEO Plugin for ARTIO JoomSEF تجاری میباشد.
آخرین نسخه ی کامپوننت رو از مسیر زیر بگیرید، شاید نسخه ای که گرفتید مشکل داشته باشد:
کد:
http://extensions.joomla.org/extensions/site-management/sef/1063
قوانین انجمن:
39) پشتیبانی از الحاقات و قالب های غیر رایگان و دارای کپی رایت، جزء تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. لطفا در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید .
یا علی
[/quote]
ممنونم
اما ARTIO JoomSEF که شما لینکش را دادید که برای خود سازنده است تجاری است یک نسخه فری برا دانلود گذاشته که احتمالا مشگل داشته باشه مگر نه تجاریش نمیکرد
حالا با این تفاصیر من برای کاری که میخواهم بر روی فروشگاه انجام دهم چه باید بکنم؟
دوست من دو لینک زیر رو ببین شاید راه انداز باشه. الیته رایگان هم هست.
من مدتی قبل تست کردم جالب بود اما مشکلش اینه که اگر بخشها و محصولاتت اسم فارسی داشته باشند لینک ها رو فارسی نشون میده اما با کمی بهم ریختگی، نمیدونم الان این مشکلش حل شده یا نه میتونی تو لوکال تست کنی.
کد:
http://extensions.joomla.org/extensions/extension-specific/virtuemart-extensions/6879
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
** هایپرلینک اصلاح شد
سلام
خیر، اینکه هم نسخه ی تجاری دارد و هم رایگان، دلیلی بر مشکل دار بودن نسخه ی رایگان نیست. معمولا در چنین حالتی، نسخه ی تجاری قابلیتهای بیشتری نسبت به نسخه ی رایگان دارد. مهم، نیاز شماست که آیا با نسخه ی رایگان برطرف میشود یا خیر.
شما اگر قصد استفاده از ARTIO JoomSEF را دارید باید نسخه ی رایگان کامپوننت رو دریافت کنید سپس پلاگین مخصوص ویرچومارت رو خریداری نمایید. تیم مامبولرن میتونه به شما در خرید اینترنتی کمک بکنه.
در غیر اینصورت میتونید از الحاقاتی که جناب پیمان معرفی کردند استفاده کنید.
یا علی
پبرو درخواست دوستمون hamed-pc و بررسی که انجام دادم برنامه مناسبی پیدا کردم که برخلاف دو لینک معرفی شده توسط خودم در قبل مشکل بهم ریختگی فونت فارسی رو نداره و هر جا بجای کارکترهای غیر انگلسی کارکتر "-" قرار می دهد به گومنم بد نباشه اما باز هم به این بسنده نکردم و فایل رو هر جا که عبارت _name در اون بود رو به _id تغییر دادم تا لینکها درست بشه ( البته من از php چیزی نمیدونم.
حالا دوستان بررسی کنند ببینند مشکلی نداره یا
اما به هر ترتیب لینکها برای google قابل قبول میشه.
اما برای امنیت بهتر لازمه تا دوستان بررسی داشته باشند و اگر هم نیاز به اصلاح داره تا بهتر و مفید باشه ممنون میشم که کمک کنند.
لینک هر دو فایل: (فایل اصلی رو یادم رفت که از کجا گرفتم)
کد:
http://hotfile.com/dl/28717925/e950c06/Virtuemart.SEFRouter2-1-AllFrench.zip.html
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با عرض پوزش در مورد لینک ها که به صورت هاپیر لینکه. کاش می تونستم پستم رو ادیت کنم تا اصلاحشون کنم.
در ضمن من فایل اصلی رو از مسیر زیر بدست آوردم.
کد:
http://forum.virtuemart.net/index.php?topic=57569.msg218247
** 2 ارسال شما یکی شد
** هایپرلینک اصلاح شد
سلام
به به چه خبره اینجا!!
صمیمانه از دوستانمان آقای پیمان و آقای کبیری و آقای فیروزمندان کمال تشکر را دارم.
سعی میکنم مراحلی را که دوستمان پیمان زحمت کشیدند را بررسی کنم و تست کنم و خبر را همینجا میگذارم
با تشکر
سلام
من تونستم با برنامه SEF Router for Virtuemart تا حدودی لینکها را به صورت HTML دربیارم . اما هنوز هم با اینکه پسوند html به آخر آنها اضافه شده است. با این حال خیلی بلند و نامفهوم میباشد لطفا دوستان یک بررسی کنند بخش فروشگاه را ببینند میشه باز هم کاری کرد که لینکها واضحتر و کوتاهتربشه برای موتورهای جستجو