-
دانلود و اخبار
سلام
شرمنده که انقدر مزاحم می شوم ؟
برای گذاشتن برنامه یا فیلم یا هرچیز دیگری برای دانلود باید چکار کنم ؟
یعنی چطور در هاست سایت آپلود کنم و چکار کنم که کاربران و مهمانان سایت مثلا با کلیک روی وتژه " دانلود " آنرا دانلود کنند ؟
و چکار می توانم انجام دهم که آخرین اخبار یک یا چند خبرگزاری و یا روزنامه در قسمت اخبار سایت بطور خودکار نمایش داده شود ؟
-
پاسخ : دانلود و اخبار
سلام
مزاحمتی در کار نیست، این انجمن برای همین برپا شده است.
شما باید فایلهای مورد نظر رو از طریق ftp یا filemanager موجود در کنترل پنل هاستتون به سرور منتقل کنید سپس لینک فایل رو در سایت قرار بدید برای دانلود.
برای نمایش اخبار میتونید از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خبرخوان پیشفرض [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید و آدرس rss سایتهای مورد نظر رو بهش بدید تا آخرین اخبار اونها رو در سایت شما لود بکنه.
در هر دو مورد بحثهای زیادی در انجمن صورت گرفته که به شما پیشنهاد میکنم با [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]آنها را بررسی کنید.
همچنین آموزشهای مفیدی در بخش اصلی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] وجود دارند که مفید خواهند بود.
یا علی
-
پاسخ : دانلود و اخبار
سلام
ممنون.گشتم ولی چون جوابی که خوب متوجه بشم نگرفته بودم سوال پرسیدم.تشکر